Olival – linija na bazi smilja

„Tekuće zlato iz prirode“ za bezvremensku ljepotu kože lica


Hidratizirana i zdrava koža lica osigurava bezvremensku ljepotu svake žene, no zbog svakodnevne izloženosti stresu te brojnih vanjskih čimbenika potrebno joj je pružiti puno više njege. Kako bi koži lica osigurali učinkovitu njegu u Olivalu su osmislili liniju koja se bazira na smilju, biljci s regenerativnim i protuupalnim svojstvima za koju se kaže da je besmrtna. 

Mlijeko za čišćenje lica
200ml, 36.90kn
Mlijeko zaista lagane teksture no ipak dovoljno bogato tako da odgovara suhoj ali i masnoj koži lica. Miris je ugodan te se uz smilje proteže nota Mediterana.
Temeljito skida šminku kako sa lica tako i sa usana i očiju mada ćete maskaru trebati dodatno očistiti ipak sa malo jačim odstranjivačem.
Nanosim ga na način da ga utrljam u lice te prvo sve skupa pokupim sa blazinicom te se naknadno umijem.
Tonik za lice
200ml, 36.90kn
Tonik obogaćen uljem smilja također je po mom mišljenju pogodan za svaki tip kože. Miris mu je gotovo jednak prethodno spomenutom mlijeku za čišćenje no sada se osjete i note svježine.
Efekt koji ostavlja na koži je upravo svježina i elastičnost a povremeno kada bi kožu tretirala agresivnijim proizvodima koji su ostavili tragove iritacije ovaj tonik bi umirio nadraženo područje.
Koristila sam ga redovito ujutro i navečer a sada prema potrebi.

Piling za lice
75ml, 29.90kn
Piling je znatno laganijeg mirisa od prethodna dva proizvoda ali i dalje je tu prepoznatljiva nota smilja. Namijenjen je svim tipovima kože.
Piling je više kremaste teksture no u sebi sadrži sitna zrnca koštica masline i marelice koja ga čine sasvim ugodnim i nježnim no ipak dovoljno učinkovitim pilingom.
Nanosila bi ga na na suho no prethodno očišćenu kožu zbog što boljeg efekta jednom do dva puta tjedna.
Hranjiva maska za lice
75ml, 29.90kn
Nakon prethodno spomenutog pilinga koristila bi hranjivu masku iz iste linije koja je u sebi sadržavala najdecentniji miris od svih proizvoda te je bila savršena nadopuna pilingu.
Tekstura maske je bogata i gusta i zaista je ne treba puno pri upotrebi. Uz smilje, u sebi sadrži med, kamilicu i zelenu glinu te je pogodna za sve tipove kože.
Bogato hrani, obnavlja te umiruje kožu a kako sam već istaknula, odlična je nadopuna pilingu pa sam je koristila u kombinaciji sa njim, dakle jednom do dva puta tjedno.
Moram priznati da sam sa sva četiri proizvoda podjednako zadovoljna i da sam ugodno iznanađena omjerom kvalitete i cijene. Glatka koža izvana te nahranjena iznutra, mislim da je to bila glavna opaska kada sam testirala ova četiri proizvoda koja su svakako vrijedna pažnje.
Proizvodi su proizvedeni u Hrvatskoj a više o njima možete saznati na službenoj web stranici – www.olival.hr .
Olival, koje ste proizvode isprobali i što bi preporučili?
*pr uzorci
Ivana
lp
Tagovi: