Na Kavi sa Anaviglam … #17

Anaviglam

Dragi čitatelji,

Nadam se da ste se odmorili te da ste spremni za nove radne pobjede?

Kao što vidite, došlo je do malih korekcija na blogu, toliko ne vizualnih koliko je bilo posla u pozadini jer sam se željela prebaciti sa Bloggera na WordPress. Uspjeli smo prebaciti sve postove i komentare više manje, naime, u zadnja dva posta nedostaju komentari i ja vam se ispričavam svima koji ste komentirali a sada tamo komentara više nema. Nije bilo namjerno. Upravo zbog ovog prebacivanja morala sam napraviti stanku a nisam željela raditi pompu oko redizajna i sličnih nepotrebnih sitnica pa su postovi izostali.

Od sada ćete me moći pratiti isključivo putem sljedećih opcija: Newsletter, Facebook, Twitter, Bloglovin (NOVI PROFIL) te Blender Online a tu je naravno i Instagram no na njemu ne objavljujem linkove za postove.

Vezano uz newsletter, zamolila bi sve one koji su bili prijavljeni na isti da to učine ponovo jer taj dio također nismo mogli prenijeti a zaista vas je puno bilo i ne bih željela da mi to zamjerite, opet ponavljam, nije bilo do mene.

U zadnjem postu pitala sam vas za želje vezane uz postove i moram priznati da je bilo svega par prijedloga pa ću ili ponoviti pitanje ili misliti da se trebam držati dosadašnje sheme?

Uglavnom, ovo je bilo jedan mali uvod u moje nove radne pobjede sa par obavijesti a od sutra nastavljamo sa postovima jer zaista sam u velikom zaostatku.

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/12784565/?claim=hmzkwxaczxd”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Tagovi: