Hvala … New In #44

pokloni

Kako sam vam u posljednjoj kavici i spomenula, tokom siječnja objavit ću dosta new in postova jer ih se jednostavno u posljednja tri mjeseca nakupilo jako puno a ja ih nisam objavljivala. Biti će tu malo poklona, malo kozmetike, malo odjeće, malo noviteta za kućanstvo i zapravo se nadam da će vam postovi biti interesantni te da ćete pronaći i nešto za sebe zanimljivo s obzirom da rasprodaje još traju a ja sam ih maksimalno iskoristila.

Današnji post će biti malo drugačiji i vezan je uz poklon meni jako drage osobe. Naime, priznajem da sam ja mamina maza i zapravo sa svojom majkom imam jako blizak odnos. Znam da je svakome njegova mama najbolja pa je tako i meni moja mama najbolja mama. Puno sam naučila od svoje mame koja mi je bila i još uvijek je najveći oslonac i zato sam i željela ovaj post posvetiti samo njoj, nije to dovoljna gesta ali je od srca i ona će to znati.

Uglavnom, maza kakva jesam, svake godine moja se mama potrudila da mi upriliči svaki rođendan, imendan ili pak neku drugu prigodu sa zaista posebnim poklonima, no Božić je oduvijek za nas dvije bio nešto posebno. Naime, mislim da smo ovu tradiciju započele obostrano od prve godine kako sam ja počela raditi ali do tada je ona sama pažljivo birala okvirno 12 poklona (nekako ih je uvijek bilo malo više) koje bi mi ostavila ispod bora. Svaki bi poklon predstavljao jedan mjesec u godini te bi sve to skupa bilo jako pažljivo upakirano, nekako baš sa smislom.

Iako ja imam punih 30 godina i imam svoju obitelj ta tradicija za nas dvije još nije stala te sam posljednjih 10 godina i ja za nju tako svake godine pripremala jedan veliki i zanimljiv poklon koji bi ju čekao ispod bora.

Ove godine sam odlučila predstaviti vam kako to otprilike izgleda te vas možda inspiriram ukoliko ste i sami dijete divnih roditelja ili ste majka pa želite započeti neku svoju tradiciju.

kapa sa krznom

Prvi poklon koji sam otvorila bio je u divnoj kutiji koja mi je zapela za oko pa sam automatski odmah posegnula za njim a sadržavao je ovu divnu sivu kapu koja je izvana jako lijepa, baš nekako ja a iznutra podstavljena sa mekanim i toplim platnom pa hladnoću ni ne osjećam.

kožne rukavice

Kožne rukavice su itekako moj đir a ove su zaista posebno i u potpunosti drugačije dizajnirane da ih gotovo ni ne skidam sa ruke.

knjiga

Charles Dickens Božićna priča je baš nešto što sam željela imati u svojoj kolekciji pročitala sam ju sa velikim užitkom.

Hugo Boss parfem

Ma Vie by Hugo Boss čeka proljeće i sigurno će biti jedan od meni dražih mirisi za toplije dane koji su pred nama za koji mjesec.

Chanel

Chanel 475 Dragon je idealna crvena nijansa laka za nokte i ne skidam ju sa noktiju od Božića.

Plava bilježnica

Bilježnica sa plavim kožnim omotom, ma tko ju ne bi volio!? Ovo je ujedno moj novi notes za sve obaveze koje se tiču bloga.

Oysho

Oysho jumpsuit odnosno mekani kombinezon za po doma obožavam i mislim da mi je to najdraži odjevni predmet zadnjih dana. Kako izgleda možete vidjeti klikom na ovaj link.

Yves Saint Laurent ruž

Yves Saint Laurent The Mats 210 smo skupa gledale ali kada sam ga ja željela kupiti nije ga bilo no mama se snašla i ruž me dočekao ispod bora.

Urban Decay Naked 3

Urban Decay Naked 3 paleta kasnila je kao poklon no zapravo kako za poklone može biti ikada kasno!? Predivna paleta koju ću svakako često koristiti.

GHD pegla

GHD Eclipse pegla je stigla kao prvi poklon i obožavam ju, zaista je vrijedna uloženog i definitivno će se isplatiti.

Yankee Candle vosak

Yankee Candle blagdansko pakiranje me oduševilo mirisom, posebno Candy Cane.

slatkiši

Slatkiši su bili upakirani kao pravi dječji paketić što me zapravo skroz raznježilo i probudilo ono dijete u meni, mamino dijete. Ne znam da li ste bliski sa svojim roditeljima no znam da bi tu bliskost poželila svima, kako vama tako i vašim roditeljima. Roditelj je zaista najbolji prijatelj a kako je život kratak mislim da često propustimo one posebne prilike sa svojim roditeljima. Osobno sam sa mamom oduvijek bila jako bliska i mislim da se to nikada neće promijeniti no na moju veliku žalost oca sam izgubila u ranim 20-tima i nikada neću moći opisati koliko žalim za tim gubitkom i za propuštenim prilikama koje nikada neću moći nadoknaditi. Upravo me taj paketić slatkiša vratio u djetinjstvo kada bi me otac vodio u svoju firmu na blagdansku priredbu i po paketić te sam shvatila koliko me još i danas mogu usrećiti i male sitnice poput čokolade a tada onda shvatim i zašto je netko toliko blizak meni toliko darežljiv a ne mora biti, jer znam da sam odrasla u barem upola dobru osobu kao što su to moji roditelji i mislim da mi je to saznanje najbolji mogući poklon ikada.

Blagdansko vrijeme budi emocije a kako sam ja za svoj blog postala jako vezana željela sam podijeliti i sa vama jedan dio svog vrlo osobnog dijela života te vam skrenuti pažnju na to koliko su godine zapravo kratke a kako smo na početku jedne od njih želim vam od sveg srca da ju maksimalno iskoristite!