Douglas Protein Repair Hair Spray

Kategorije: Douglas, Kosa

Douglas Hair

Douglas Hair transformira vašu krhku kosu sa 7 Wonder tretmanom sa uljem slame i proteinima u svilenkastu, njegovanu kosu. Njega 7-u-1 popravlja, sprečava daljnje lomljenje kose i dodaje joj sjaj, elastičnost i vlažnost. Kosu je lako češljati i toplinski je zaštićena za naknadno stiliziranje. Ne ispire se, te je idealan za njegu kose nakon ljetnog odmora i isušivanja kose.

Cijena: 76,90kn / 150ml

Douglas Protein Repair

Moram priznati da moja kosa nije pretjerano oštećena već je sasvim u redu, no ipak, uvijek joj nedostaje dodatne njege. Kako pretežno koristim šampone za volumen moram priznati da je točna pretpostavka da imaju tendenciju ka isušivanju kose, isto tako, moja kosa ima taj problem da se petlja, neovisno o tome da li je suha ili vlažna. Kako ju svaki dan feniram volim koristiti neku dodatnu zaštitu a kako je tanka, najbolja zaštita obično dolazi u spreju.

Ugodan cvjetni miris koji se neki kraći period zadržava na kosi, lagana formula koja ne otežava kosu, dovoljno njege da bi kosa bila podatna i dovoljno zaštite da ne ostaju posljedice štetnih utjecaja. Sve navedeno ovaj sprej pruža mojoj kosi.

Dvafazna formula koja se prije upotrebe treba promućkati te se pošprica duljinom vlasi netom oprane ali ručnikom prosušene kose.

Koristim ovaj sprej nakon svakog pranja kose te prije svakog feniranja i moram priznati da mi se sviđa zaštita i njega koju pruža.

Douglas Protein Repair Spary

Uz sprej, stigao mi je i gel/ulje za vrhove u tester pakiranju. Kako to tester pakiranje sadrži 20ml odlučila sam ga ubaciti u recenziju.

Tekstura je poput gela ali kako proizvod sadrži ulje badema osjeti se dobrim dijelom i uljna tekstura. Koristi se na vlažnoj kosi na dijelovima gdje je oštećena, ja sam ovaj proizvod koristila isključivo na vrhovima te sam ga kombinirala i na mokroj i na suhoj kosi.

Efekt koji ostavlja za sobom je svilenkasta kosa na dodir te zaglađena izgledom.

Miris je decenten, zapravo gotovo neprimjetan što mi se također sviđa jer previše mi je ugodan miris prethodno spomenutog spreja da bi ga sakrila nekim dodatkom.

Što vi koristite na vašoj kosi da bi ju zaštitili te ujedno njegovali?

*pr uzorci

Tagovi: