Soap&Glory – Glow Lotion

Kako nas sunce časti svojom pojavom već danima meni se ukazala prilika da brže bolje izvučem losione i ulja za tijelo koji u sebi sadrže shimmer, to je naime moja slaba točka za sunčane dane jer jednostavno volim onaj neodoljivi glow na tijelu.
Tokom zime sam se opskrbila Soap&Glory mazalicama koje obožavam i čim sam u prilici kupujem ih jer iste nisu dostupne kod nas.
Riječ “glow” je presudila da kupim i krasan losion o kojem vam danas i pišem.

Kako sam ja fotografirala proizvod još tokom tmurnijih dana taj moj famozni glow nedostaje na fotografijama no ipak se da pretpostaviti o kakvom se proizvodu radi.
Naime, ovaj losion namijenjen je tijelu te uz činjenicu da u sebi sadrži sitni sedefasti shimmer sadrži i neku nedorečenu nude nijansu koja pomalo vuče na ružičasto.
Tekstura je lagana baš kako losion i treba izgledati te isti jako brzo upija u kožu i ostavlja neodoljiv cvjetni miris … usudila bi se reći da prepoznajem ružu koja i dominira u njemu.
Nakon nanošenja na koži ostaje decentni glow koji je ostvaren upravo zbog jako sitnog shimmera i kada stojite na suncu uspijete raspoznati zlatne i roze čestice koje se zaista izvanredno nadopunjavaju.

Mislim da bi ovaj losion odgovarao i jako svijetloj puti kao i preplanuloj puti jer mislim da su upravo te čestice zbog toga i pomiješane, tj da imaju svoju svrhu.
Kako je taj predivan glow postojan do tuširanja a i sam miris na koži traje satima uvjerena sam da ću ponovo kupiti ovaj proizvod čija je cijena u Douglasu u Austriji 20eura za 150ml proizvoda.
Volite li mazalice za tijelo sa glow efektom? Imate li neku preporuku?
Ivana
lp