Thayers Rose Petal Witch Hazel Toner

S obzirom na interes koji ste pokazali za Thayers Rose Petal Witch Hazel Toner u prethodnom postu o mjesečnim favoritima morala sam vam još ovoga tjedna detaljnije predstaviti ovaj proizvod.
Više o samom brendu i ostalim proizvodima koje nudi možete saznati na njihovoj web stranici ali kako sam ja samo isprobala ovaj toner/losion ne bi išla u detalje o brendu i onom što nudi, mada svakako planiram isprobati još koji proizvod iz njihova asortimana jer me ovaj naprosto oduševio.

U svojoj ponudi imaju više različitih tonera/losiona ali kako je Rose Petal Witch Hazel Toner najprodavaniji bilo mi je najlakše krenuti sa isprobavanjem upravo njega i na kraju je to isprobavanje rezultiralo naručivanjem novog pakiranja istog proizvoda :D.

Ovaj toner/losion sam naručila sa stranice iHerb.com koju toplo preporučam te napominjem ukoliko naručujete po prvi put možete iskoristiti popust na način da upišete promotivni kod UZO074 te tako ostvarite popust od 5$ za narudžbe do 40$ ili 10$ popusta za narudžbe koje iznose više od 40$.
Dakle, trenutno je raspoloživ po akcijskoj cijeni od 8.60$ a količina mu je 355ml, ukoliko ga namjeravate kupiti predlažem vam da požurite jer svi njihovi toneri/losioni budu relativno kratko raspoloživi jer se brzo rasprodaju no isto tako zaista brzo obnove količinu na zalihama pa da se ne brinete kako i kada ćete moći obnoviti svoje zalihe :D.
Koristila sam ovaj toner/losion svakodnevno prethodnom mjeseca ujutro i navečer te kroz dan kao osvježenje :). Naime, moram napomenuti da ga ja ne koristim na klasičan način sa blazinicom već sam ga presipala u 2-3 manja pakiranja koja imaju dozer sa raspršivačem te ga koristim na način da lice pošpricam sa njim direktno par puta jer jednostavno imam osjećaj da mi je žao namakati ovako krasan proizvod na blazinicu te tako nanositi na lice, smatram da je ovako bolje iskorišten i da je apsolutno još učinkovitiji :D.

Odmah bi napomenula da je ovo toner/losion iznimno intenzivnog mirisa po ruži i ukoliko ne preferirate mirišljavu preparativu na svom licu svakako ga zaobiđite te odaberite varijantu bez mirisa koja je također dostupna. Doduše, miris mu relativno brzo ishlapi po nanošenju no znam da svi ne vole raznorazne mirise u proizvodima namjenjenima za njegu kože pa je dobro znati da imate i alternativu.
Sastojci ovog tonera/losiona su sljedeći:
Purified Water, Aloe Barbadensis Leaf (Certified Organic Filet Of Aloe Vera), Glycerin (Vegetable), Fragrance (Natural Rose) Hamamelis Virginiana (THAYERS® proprietary un-distilled Witch Hazel) Extract, Rosa Centifolia (Rose) Flower Water, Citric Acid, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate. 
Kao što se da primijetiti ovaj toner/losion ne sadrži alkohol u sebi i ja sam jako sretna zbog toga jer ostatak moje preparative zna učestalo biti agresivniji i uviđam da mi je od velike pomoći tonizirati kožu nečim blagim a hranjivim.
Baza ovog tonera/losiona je hamamelis koji je izvrsno prirodno adstringentno sredstvo.
Moja koža je mješovita do masna, mijenja se zaista od perioda do perioda, naravno da i kao takva često donosi neke neželjene probleme poput proširenih pora, mitesera i prištića i naravno da zbog agresivnijih matirajućih krema ili pak zbog matirajućeg make up-a dolazi i do dodatnog problema dehidracije kože iznutra, dakle, najgora moguća kombinacija na žalost.
Ono što je meni impresivno kod ovog tonera/losiona je činjenica da je moja koža toliko besprijekorno čista unazad par tjedana, dakle, nema prištića i to niti jednog prištića u prethodnom mjesecu a bome je bilo vrućina koje su mogle isprovocirati te ružne napasti na površinu mog lica. Pore su moj drugi problem, nisu toliko pretjerano izražene ali vidim da su tu i znam da mi smetaju, doduše, priznajem da sam unazad par mjeseci koristila serum koji mi je itekako pomogao u sužavanju istih ali mislim da mi pomaže i ovaj toner/losion, vidjet ćemo na duže staze korištenja koliko će pomoći jer taj isti serum više ne koristim i prepuštam se na brigu ovom proizvodu u tom segmentu. 
Isto tako, moja koža je napokon izbalansirala svoju vlažnost iznutra, uopće nema problema sa zategnutošću ili perutanjem pojedinih dijelova uzrokovanih matirajućim kremama i dekorativnim proizvodima. 
Tokom dana sada imam naviku umjesto matirajućeg fiksatora posegnuti za ovim hidratantnim čudom koje savršeno osvježi moj make up a da pritom još dodatno pomogne koži.
Nahranjena, zdrava i čista koža lica bez crvenila te osvježenje koje mi ovaj toner/losion pruže tokom dana su zaista neprocijenjivi. Kako koža može biti mekana i elastična sam već gotovo i zaboravila ali me ovo hidratantno čudo podsjetilo. Svježina koju mi pruža je vrlo slična onoj koju vam nudi i znatno skuplji Caudalie Beauty Elixir samo po mom mišljenju znatno ugodnija jer moju kožu njeguje puno intenzivnije i dublje.
Apsolutni must have proizvod za svaki tip kože i ja ga osobno ne mogu dovoljno nahvaliti ali smijem garantirati da nitko neće biti razočaran njegom koju nudi.
Još uvijek sam zaprepaštena koliko mi je jedan toner/losion pomogao i pružio u segmentu njege kože, ovakve slične promjene sam zapravo primjetila kod još dva tonera/losiona ali oni su bili nekoliko puta skuplji od ovoga tako da je ovo moje definitivno otkriće koje valjda zauvijek imam plan imati u rezervi.
Da li ste isprobali ili tek planirate? 😀
lp