Bobbi Brown Extra Eye Repair Cream

Babbi Brown Extra Eye Repair Cream

Nebrojeno sam puta već naglasila kako mislim da je moje okoloočno područje uvijek dehidrirano ma koliko ja njemu pažnje posvečivala. Nakon sada već pola godine korištenja Bobbi Brown Extra Eye Repair okoloočne kreme zaista vidim razliku po tom pitanju.

Krema dolazi u vrlo elegantnom pakiranju od 15ml te je kod nas dostupna po cijeni od 629kn (Parfumerija Douglas) ali ukoliko putujete vi ili netko vama blizak prema UK, tamo ju možete kupiti po cijeni od 450kn.

Po otvaranju rok upotrebe iznosi 6 mjeseci a sastav možete vidjeti na sljedećoj fotografiji.

Bobbi Brown Extra Eye Reapir Cream ingredients

Problem moje dehidracije na okoloočnom području dolazi prvenstveno od korištenja pudera/korektora i različitih fiksatora kako bih uspješno prekrila svoje tamnije podočnjake. Možda ima tu i genetskog utjecaja jer promatrajući sliku svog oca u usporedbi sa mnom, nevjerojatno je na istim mjestima imamo tri dublje identične linije koje su kod mene itekako vidljive kad se nasmijem. Između te tri također oboje imamo nekoliko sitnih, no ne žalim se, nekako meni ne smetaju, štoviše zbog prethodno spomenutog razloga su mi i drage. Doduše, bilo bi mi draže da sam nasljedila njegove guste obrve umjesto maminih tankih ali šta je tu je.

Dakle, osim dehidracije tu su i linije ali i česta natečenost okoloočnog područja. Nekako kroz razgovor ovu kremu mi je ustupila na probu kolegica (hvala Mirela) i ja sam nakon samo tri dana otišla po svoj primjerak ove kreme.

Bobbi Brown Extra Eye Repair Cream Bobbi Brown

Ovo je zaista jedna hidratantna krema koja na to ukazuje već prvim dodirom zbog svoje bogate teksture. Iako je tekstura izuzetno bogata moje ju je okoloočno područje u sekundi upilo i tek sam tada shvatila zapravo u kolikom sam problemu bila. Nakon nekoliko mjeseci korištenja moram istaknuti da je moje okoloočno područje u drastično boljem stanju.

Iako se ova krema koristi ujutro i navečer ja sam ju samo koristila ujutro no s obzirom da je treba jako malo bojala sam se da je neću stići potrošiti pa sam ju ciljano koristila i na dijelu oko usna, nije na odmet.

Danas par mjeseci kasnije, dakle od prve upotrebe, po nanošenju ipak joj treba mar minuta da upije a nakon toga čini puderu/korektoru savršenu podlogu ili bazu.

Iako su moje linije još uvijek tu, nisam primjetila niti jednu novu a i ove jako sitne koje su se znale vidjeti po nanošenju šminke više kao da ili nisu tu ili su barem manje vidljive te smatram da je razlog tomu bogata hidratacija koja je napokon nahranila moje okoloočno područje.

Što se tiče mojih podočnjaka, oni su tu i nakon 10 sati sna ali ukoliko sam spavala u svom uobičajenom ritmu (4 do 5 sati dnevno) po nanošenju ipak moje okoloočno područje ne djeluje umorno već baš suprotno, vrlo svježe.

Kako je ova krema dosta masna ja sam se bojala milija kojima sam skolna pa sam uvečer koristila okoloočnu kremu koja u sebi sadrži glikolnu a ista je odlična u borbi protiv milija. O toj ću kremi pisati u četvrtak a do tada dakle mogu istaknuti da sa milijama nisam imala prevelikih problema ali mi se tu i tamo pojavila koja, tako da je meni ova druga krema zaista bila nužna.

Extra Eye REpair Cream Bobbi Brown

Zaista nemam niti jednu zamjerku za ovu kremu osim možda cijene ali s obzirom na problem dehidracije zaista mi nije žao niti jedne lipice a i drugo pakiranje sam nabavila iz UK po povoljnijoj cijeni.

Ukoliko vas zanima Bobbi Brown preparativa, postoji još jedna Bobbi Brown okoloočna hidratantna krema ali koja je upola laganija od ove, više o njoj mogli ste pročitati u ovoj recenziji.

Ne znam da li ste isprobali ovu okoloočnu kremu jer zanima me vaše mišljenje ali isto tako ukoliko patite od dehidracije okoloočnog područja rado bi čula vaše preporuke?!