Anastasia Beverly Hills – Brow Wiz

Danas vam donosim recenziju svoje HG olovke za obrve koja je savršena za mene što svojom teksturom, što svojom nijansom što na kraju krajeva nevjerojatnom preciznošću pri nanošenju.

 

 

Anastasia Beverly Hills proizvode naručujem sa stranice Cult Beauty i konkretno ova olovka za obrve tamo košta £15.50 a kako učestalo imaju besplatnu poštarinu u ponudi, tada naručim 2-3 komada iste jer im je inače poštarina oko 70ak kuna samo kada naručim tek jednu olovku.

 

Nakon pregledanih swatcheva na netu između sedam nijansi ja sam naručila za onu pod nazivom Medium Ash i ta mi savršeno odgovara.

 

Sa jedne strane nalazi se češljić za raščešljavanje obrva i moram priznati da sam sa istim jako zadovoljna jer savršeno rasporedi olovku po obrvama.
Kratak je i tanak te dosta gust i mislim da je samim time vrlo precizan.

 

Sa druge strane nalazi se ta famozna savršena olovka za obrve.
Savršena je iz više razloga a kao prvi moram navesti nijansu koja je pun pogodak kako mojim obrvama tako i mojoj kosi te tenu.
Nadalje, izuzetno je tanka pa samim time i precizna a k tome je teksturom između mekane i tvrde no kako ipak mrvicu više naginje tvrdoj sporije se troši a opet je dovoljno pigmentirana da bude vidljiva.
Postojanost je neupitna te traje do samog skidanja make up-a.

 

Jedini možda minus je činjenica da je ima  svega 0,08g a to otprilike izgleda 2cm što i nije puno sadržaja s obzirom na cijenu no opet kažem kako je odgovarajuće teksture i ne troši se tako brzo pa joj opraštam taj minus.

 

Mislim da sam isprobala manje više sve olovke i sva sjenila za obrve, ukoliko i nisam baš sva to onda nedostaje svega nekih 20% sa svjetskog tržišta 😀 no s obzirom na ovih 80% ovu bi olovku za obrve izdvojila kao najbolju i bez konkurencije.

 

Koji je vaš HG proizvod za obrve ?
Ivana
lp