Murad Hydro-Dynamic® Ultimate Moisture for eyes

Tijekom ljetnog perioda volim koristiti laganije teksture okoloočnih krema ali ipak zbog mojih potreba ta krema laganije teksture mora biti što bogatija učinkom. Naime, usprkos činjenici da ja imam pokoju boru na okoloočnom području moja veća briga je dehidracija okoloočnog područja koju sam uspjela sanirati ali krema koja mi je u tome pomogla je jednostavno preteška za ovaj period godine pa mi je trebala neka laganija ali da zadrži to dobro stanje okoloočnog područja, Murad Hydro-Dynamic® Ultimate Moisture okoloočna krema je uspješno odradila taj zadatak i baš sam zadovoljna što se bliži hladnije doba godine a ja sam bezbrižna.

Murad Hydro-Dynamic® Ultimate Moisture okoloočna krema dolazi u pakiranju od 15ml po cijeni od 520kn a sastav je dostupan klikom na ovaj link. Murad proizvodi dostupni su u ljekarnama ali i na www.murad.com.hr stranici.

Murad Murad okoloočna krema

Hidratantna krema laganije teksture te decentnog mirisa koji brzo hlapi pogodna je za okoloočno područje koje traži hidrataciju te svježiji odnosno blistaviji izgled okoloočnog područja. Koristila sam ovu kremu ujutro i navečer protekla tri mjeseca tako da bi je utapkala na okoloočno području te duž linije ispod obrve. Koža mi je odmah upila ovu kremu te je ista bila odlična podloga za makeup.

S obzirom na moje prijašnje probleme sa okoloočnim područjem ova je krema bila idealna za topliji period godine te ju planiram koristiti još do kraja listopada kada ću je zapravo i potrošiti. Iako meni obično okoloočne kreme u pakiranju od 15ml potraju točno 6 mjeseci koliko im je i rok za upotrebu po otvaranju, činilo mi se bitnim napomenuti kako na deklaraciji ove kreme stoji da se po otvaranju može koristiti unutar 24 mjeseca što mi se sviđa s obzirom na omjer cijene i količine, naime, nemamo svi iste navike i potrebe, možda nekome kreme za okoloočno područje pakirane u 15ml potraju i duže.

Iako je ova krema namijenjena i da korigira linije i bore smatram da ju nisam dovoljno dugo koristila da bi pisala o tom učinku ali moram priznati kada mi je okoloočno područje djelovalo puno odmornije netom po nanošenju pa su se tako i neke sitnije linije znatno manje vidjele.

Murad

Sve u svemu, jako ugodna krema koja je meni pružila hidrataciju te svjež pogled i moram priznati da sam se rijetko koje jutro budila sa natečenim podočnjacima a zaista tokom ljeta imam problema sa spavanjem zbog vrućina, zato ova krema ima toplu preporuku od mene.

Koju ste okoloočnu kremu tokom ljeta vi koristili i da li ste bili zadovoljni?

*pr uzorak