… na kavi sa Anaviglam … #12

Danas krećemo sa ovim postom obrnuto … prvo pregled jer se ovoga tjedna može skratiti a nakon toga tema ;).
Dakle, ovaj tjedan sam vam predstavila seriju postova pod nazivom “Beauty Spring Selection” u kojoj sam vam predstavila svoje preporuke za ovo proljeće …

… svrha ovih postova je bila isključivo u preporukama koje ću i sama koristiti. 
Naime, nije se radilo o mojoj rutini jer ona je puno opširnija niti se radilo o reklamnom trendu, radilo se jednostavno o preporukama onoga što bih i ja sama za sebe odabrala 😉 .
Kako je serija ovih postova imala izuzetno pozitivan feedback planiram ju obnavljati sezonski a k tome sam vas odlučila nagraditi sa darivanjem iz svakog segmenta pojedinačno.
Dobila sam par upita oko načina prijave pa ću još jednom obrazložiti sporno.
Naime, prijaviti se možete za svaku nagradu samo ne u istom danu, dakle nije nužno da morate izabrati samo jedan segment već se samo morate prijaviti u različitim danima za svaku nagradu. Dakle, ako ste se danas prijavili za njegu lica sutra ćete za njegu tijela a prekosutra za njegu kose itd ;).
Sada kada smo riješili presjek tjedna kroz blog možemo preći na dio s temama ;).
***
Tokom vikenda, zapravo od četvrtka do subote sam sudjelovala na Festivalu Hrane & Vina u Areni (Zgb) te isprobala svašta finoga no moram priznati da su me najviše oduševili orasi u kombinaciji meda i papra (ako sam dobro zapamtila) no u pozadini istih stoji jedna moja draga čitateljica sa kojom sam se ujedno i čula vezano uz prošlotjednu temu cvijeća – draga R pozzzzz ;D.
Dakle, naglasak festivala je bio sljubiti hranu i vino na pristupačnom nivou i mislim da je cilj bio odlično usvojen jer zaista se moglo vidjeti i isprobati svega i svačega. Uz orahe ja sam se naviše zadržavala a dijelu sa čokoladom 😛 i naravno vinom koje je moja branša zapravo.
Ukoliko ste posjetili isti kakvi su vaši dojmovi i što ste finoga vi isprobali???
***
Nadalje, imala sam namjeru danas se posvetiti proljetnom čišćenju kozmetike.
Naime, kako slažem ormare sa odjećom i obućom isto činim i sa kozmetikom … dakle, što nije bilo za zimu išlo je u pozadinu a što se nije dugo koristilo ili se neće ni koristiti ide dalje iz mog kozmetičkog kutak.
Također, vezano uz tekuće i kremaste teksture obratim pažnju na rok trajanja koji sam zapisala na pakiranju i provjerim mirise i teksture.
Zanima me kako vi vodite evidenciju ili kontrolu nad svojom kozmetikom ili ni ne obraćate baš pažnju već trošite dok se ne potroši?? Isto tako, koliko se često tada bacate na čišćenje kozmetike?
***
Dakle, namjera je bila danas se posvetiti proljetnom čišćenju kutka, no sinoć sam išla na jednu večeru koja se sastojala od morskih plodova za kojima ja i nisam baš naročito luda ali gurman u meni je vrištao da “moram” isprobati sve i nakon par sati shvatila sam da sam očito otrovala želudac sa istima jer danas mi je sve samo ne dobro … da stvar bude gore znam kako baš ne reagiram najbolje na takvu vrstu delicija ali eto 🙁 … sada sam tu gdje jesam, bolesno želuca i u krevetu …. kakvi ste vi sa morskim plodovima i ako imate neki prijedlog od čega bi mi bilo bolje – jedva čekam da ga čujem 😀 ???
Ivana
lp