ESTEE LAUDER Advanced Night Repair Eye

Estee Lauder noćna okoloočna krema iz linije “Advanced Night Repair” za mene je apsolutno otkriće te definitivni favorit listopada kako sam već i spomenula u tom postu.

Imam izraženije mimičke linije na okoloočnom području koje je uz to iznimno dehidrirano i sa ovom kremom sam uskladila savršeni balans. Naime, za jutranju njegu koristim neizostavni Givenchy Vax’In okoloočni serum i Dior Hydra Life hidratantnu okoloočnu kremu te ciljam na hidratantnu njegu a za večernju njegu koristim samo ovu divnu kremu s kojom ciljam na te linije/bore koje su mi zaista trn u oku.

Krema zaista umanjuje vidljivost tih sitnih nepotrebnih linija te ostavlja na koži osječaj olakšanja, možda se ne izražavam savršeno ali moje su se prve linije/bore na okoloočnom području pojavile preko noći :D…znam kako zvućim…i mene su zatekle a kako sam kožu iznimno dugo vremena tretirala raznim proizvodima za njegu masnu kože iziritirala sam unutrašnjost koja je ostala dehidrirana i to su za mene dva ogromna problema…da se vratim na početak – olakšanje je kada se ujutro probudite a linije nisu toliko vidljive niti ima osjećaja zatezanja, ma nema ni podočnjaka ni natećnosti s ovom kremom…e to je to olakšanje.

Iznimnno sam zadovoljna ovom okoloočnom kremom…na dodir je gotovo silikonske teksture i treba je kao i svake iznimno malo, brzo upije i ostavlja nježan i ugodan trag, miris je nešto intenzivniji no po nanošenju ishlapi. Uz činjenicu da iznimno dobro funkcionira po pitanju ublažavanja vidljivosti znakova starenja te da ujedno i pomaže pri natećenosti i podočnjacima isto tako je i hidratacija na nivou. Jedinu opasku kao minus ću navesti ambalažu koja nije baš uvelike praktična i zaista je preporučljiva upotreba one male “lopatice” koja dolazi sa kremom, no to je nešto preko čega mogu preći. Sadržaj ambalaže iznosi 15ml i cijena je 505,90kn (85$) u Mulleru a može se naći i u Irisu, Limoniju i dr parfumerijama.

Iznimno sam zadovoljna ovom okoloočnom kremom i mislim da ću se s njom “družiti” duži period jer iznimno mi je važno kada platim proizvod da taj proizvod jednako toliko i vrijedi, a ovaj itekako vrijedi.

Koliko vam je bitna okoloočna njega i koliko ulažete u nju?