L’Oreal Paris – Mega Volume Miss Manga

L’Oreal Paris kao brand drogerijskog ranga u svom asortimanu nudi fantastične proizvode.

Kada razmišljam općenito o maskaram drogerijskog ranga, L’Orealovih sam se zaista nakupovala kroz godine te sam im i dan danas vjerna.
Razveselilo me kada sam na ovu maskaru naišla u jednom goodie bag-u jer sam ju zaista željela i isprobati.

Moram priznati da mi je ovo crno-ružičasto pakiranje jako zgodno usprkos tomu što sam više tip osobe koja voli što jednostavniju ambalažu te da se brand više orijentira na kvalitetu iste te sadržaja.
Sadržaj maskare iznosi 8,5ml a cijena joj je oko 90 kuna (ovisno o prodajnom mjestu).
Osobno preferiram gumene četkice a možda mi je zato L’Oreal Paris toliko i drag po pitanju maskara jer većina ih je upravo sa gumenim četkicama.
Na žalost, Miss Manga nema gumenu četkicu ali i njena ima svojih prednosti.
Guste sintetičke čekinje te četkica koja se pri vrhu sužava čine kako sam i prethodno spomenula zanimljivu maskaru.
S obzirom na oblik i gustoću četkice, možete zahvatiti i najsitniju trepavicu što je sjajno jer tako dobivate na volumenu trepavica.
Ova četkica je posebno zanimljiva i zato jer njena drška ima zglob kojim je maskara fleksibilnija, mada ja osobno pri nanošenju i nisam primijetila da se taj zglob uopće pomiče.
Tekstura ove maskare je dosta tekuća a maskara ko maskara je dosta vlažna i ja je zbog toga otvorim 
par minuta prije nanošenja na trepavice. Jednostavno mi bude lakše. Ukoliko vam se ne sviđa ta ideja, uvijek možete četkicom proći kroz papirnatu maramicu koja će pokupiti višak.
Zbog takve teksture ova maskara traži malo brže pokrete jer sam u par navrata primjetila da ima tendenciju da slijepi trepavice a kako ih zaista lijepo vizualno produlji velika je šteta da iste nisu i lijepo definirane, odnosno svaka na svom mjestu.

Ova maskara pruža volumen te produljuje trepavice a da ih pri tome ostavlja zaista intenzivno crnima. Ista ne iritira oči te se lakše skida sa odstranjivačima u dvofaznoj formuli jer je boja jako intenzivna a ako stavite koji sloj više neki slabiji odstranjivač ne bi bio najbolje riješenje.

Nisam sigurna da li mi četkica nije sjela ili je do teksture maskare jer mi se zaista ne sviđa činjenica da postoji mogućnost da slijepi trepavice, naročito kako ona dolazi na kraju samog šminkanja (u mom slučaju) pa postoji šansa da sve skupa ne izgleda reprezentativno.
U konačnici, maskara je solidna i traži brzu i spretnu ruku ali opet moram istaknuti da L’Oreal Paris u svom asortimanu nudi i znatno bolje maskare.
Ukoliko ste ju isprobali, što kažete na četkicu, teksturu i zanimljiv zglob na dršci?
*pr uzorak
Ivana
lp