Douglas – Gentle Eye Make Up Remover

Skidanje maskare mi je oduvijek stvaralo probleme dok nisam otkrila Clinique dvofazni odstranjivač no nekako se po mom mišljenju uvijek prebrzo trošio a nije baš toliko jeftin s obzirom na količinu.

Uglavnom, isprobala sam masu dvofaznih odstranjivača (koje preferiram za okoloočni dio) i napokon otkrila jednako učinkovitog ali po dvaput nižoj cijeni i sa duplo više sadržaja.
Douglas naravno ima svoju robnu marku koja nudi ovaj savršen dvofazni odstranjivač i to u količini od 200ml za 63,90kn .

Dvofazna uljna formula, neutralan miris i temeljito čišćenje šminke sa očiju je ono što ovaj odstranjivač nudi.
Nikada nisam imala nikakvu negativnu reakciju u smislu da bi me isušivao ili da bi iritirao oči, upravo suprotno, iznimno je ugodan prema okoloočnom području.
Uspješno skida i one teške vodootporne maskare bez ikakvoga pretjeranog trljanja.

Sve što trebate napraviti prije upotrebe jest dobro protresti sadržaj i sa blazinicama skinete kompletno svu šminku sa očiju bez ikakvoga problema.
Ukoliko niste sigurne u brand kao takav postoji i putno pakiranje od 50ml koje također možete kupiti u Douglasu čisto da probate, mada zaista stojim iza ovog jedinstvenog proizvoda koji je moj definitivni HG među skidačima šminke sa očiju.
Isprobali ste ga ili tek planirate ?? Čime skidate šminku sa očiju ?

ps – darivanje je u tijeku KLIK NA LINK !!

Ivana
lp