Bourjois Volume Glamour Max Definition Maskara

Kategorije: Bourjois, Maskara

Sigurno ste već na nebrojeno blogova čitali o ovom novitetu od maskare pa što je onda sada jedan više manje 😉 ?! Dakle, Bourjois je lansirao novu maskaru u svojoj kolekciji pod nazivom Volume Glamour Max Definition i može se naći sada već na svakoj polici koja drži dekorativnu kozmetiku po cijeni od cca 69,90kn.
Što je to novo na ovoj maskari … naime, radi se o četkici te formuli za volumen, dobivate 8 puta više volumena, intenzivnu crnu boju te postojanost do 16H. 
Ta spomenuta četkica je zaista velika i gumirana i prema deklaraciji na njoj je zaista 500 gumiranih “dlačica” koje garantiraju maksimalan volumen te definiciju svake trepavice a da pri nanošenju nema grudica. Isto tako, prema deklaraciji, formula je obogaćena ekstraktom crnog bisera koji je zaslužan za intenzivnu boju te sastojcima koji povećavaju volumen trepavica te daju garanciju za savršeno definirane trepavice.
Sve prethodno navedeno je istina…imam ovu maskaru već tri tjedna i garantiram da je istina da je četkica ogromna i da su gumirane “dlačice” čak i na vrhu aplikatora te idealne za donje trepavice, ovom maskaramo definitivno dobivate “WOW” efekt umjetnih trepavica koje ćete dobiti nakon trećeg sloja bez grudica. O da, možete nanjeti tri sloja i nećete vidjeti niti jednu grudicu. Doduše, tri sloja predlažem za neki smokey eye jer i jedan ili dva su dovoljna za definiranje svake trepavice. Ne trusi se i postojana je zaista 16h a u mom slučaju i duže a da vam nije iritirala oči. Aplikator je zaista ogroman i treba znati raditi s njim da ne bude okoloočnih točkica u finishu jer točkice teško idu dolje…naime, to je jedina mana ove maskare, teško se skida. Kada kažem teško, mislim da je potrebno trljanje i natapanje sa nekim proizvodom za skidanje vodootporne šminke jer zaista je taj crni biser dao sve od sebe. Osobno, to mi je veliki minus i maskaru koristim samo kada želim postići taj “WOW” efekt i mislim da će joj proći i rok a da se neće potrošiti jer zaista koliko učestalo tokom mjeseca trebamo taj “WOW” look. Šteta na tom minusu jer ovo bi bila savršena maskara u omjeru cijene i kvalitete.
Par fotki…
 …neodoljiva ružičasta ambalaža…

 …nemam neki odličan fotić a ipak sam uspjela snimiti ovih 500 moćnih “dlačica”…
 …tri sloja…
 …ta tri sloja vidljiva su izdaleka i na mom osrednjem neprofesionalnom fotiću…

Da li ste probali ovu maskaru i koji su vaši dojmovi?
lp
Tagovi: