Top 5 jesenskih ruževa

makeup for fall ruževi za jesen

Kada bi morala izabrati jedan makeup proizvod o kojem sam ovisna ili kojega se ne mogu zasititi bio bi to svakako ruž. Jednostavno im ne mogu odoljeti. Upravo su ruževi ti koji čine razliku i koje intenzivno rotiram prema periodu godine, tako i dolazimo do ovakvog posta i mojih top 5 ruževa za ovu jesen.

Svake godine već u rujnu ja istražujem potencijalne nijanse koje će obogatiti moju kolekciju ruževa. Obično se držim crvenih burgundskih tonova koji osciliraju gotovo neprimjetno no opet postoji razlika.

Lipstick for fall

O Diorovom Pied-De-Poule ružu sam vam već pisala u ovoj recenziji i moram priznati da moj entuzijazam još nije klonuo jer ovo je definitivno jedna od jako posebnih nijansi koja je poželjna kako za dnevnu tako i za večernju varijantu. Moj je najčešći izbor za vjetrovite dane jer njegova bogata tekstura krasno njeguje usne.

MAC Dark Side je ruž koji koristim svega par dana ali moram reći sam se zaljubila. Dugo sam tražila upravo ovakvu nijansu i ironija u svemu je da ju nisam pronašla ja već moja draga kolegica Maruša (Beauty Blogette). Bogata tekstura i još bogatija nijansa burgundskih tonova. Nijansa je jednostavno toliko posebna i specifična da ju zaista ne treba uklapati u look jer pored nje na usnama sve ostalo dolazi u drugi plan.

boje jeseni

L’Oreal Paris Deep Raspberry predivna je nijansa za dnevne varijante. Sama nijansa zaista podsjeća na boju maline ali sa primjesima nekih dubljih tonova poput trešnje, upravo ju ta dubina i čini toliko posebnom i zanimljivom. Isto tako, ova nijansa pruža licu neku svježinu tako da zaista nije rijetkost da posegnem za ovim ružem baš u onim kišnim i sivim danima.

Catrice Passion Red zagasita crvena nijansa koja više naginje nekim tamnijim tonovima trešnje s primjesima smeđe. Odlično se uklapa uz neki decentniji look jer nijansa sama po sebi vuče pozornost na sebe. Nisam sigurna da li mi se to samo čini ali kako sam ovu nijansu imala prilike vidjeti na još dvije osobe čini mi se da na svakom stoji drugačije. U svakom slučaju, vrijedna je pažnje jer osim nijansom impresionira i kvalitetom.

ruževi za jesen

Maybelline New York Pleasure Me Red bogata crvena nijansa koju zapravo volim nositi tokom čitave godine. Iako na prvi pogled može djelovati zagasito ona u sebi sadrži zaista pravu lepezu tonova te će se jednostavno prilagoditi tonu kože i ostatku makeup-a. Kada bi postojala “mala crna haljinica” u obliku ruža onda bi to za mene bio upravo ovaj ruž a kako se ne radi o HE brandu svakako ga mogu toplo preporučiti jer znam da će vas oduševiti.

Sada me zanima vaš odabir te isto tako prijedlozi za ovu jesen i možda čak nadolazeću zimu?!