Aromara Smart Aromatherapy

Aromara web shop bazirao se na proizvodima za njegu tijela kako izvana tako i iznutra. Više o samom web shopu i proizvodima koje imaju u ponudi možete potražiti na Aromara službenoj web stranici – www.aromara.com .

Prije nekoliko mjeseci sa Aromara web shopa stiglo mi je nekoliko proizvoda koje sam sa oduševljenjem testirala te vam danas donosim kratki osvrt na te proizvode.

Aromara

Sv. Valentin spray odnosno body mist i dezodorans osobito će se svidjeti osobama sa osjetljivom kožom jer ovo je proizvod koji u sebi ne sadrži konzervanse i alkohol već je načinjen od potpuno prirodnih sastojaka i sadrži čista eterična ulja, sastav je dostupan klikom na ovaj link. S obzirom da čista etirična ulja brzo hlape ovaj sprej je poželjno koristiti i nekoliko puta tokom dana kao dodatno osvježenje. Miris spreja je izuzetno intenzivan no taj intezitet na koži relativno brzo hlapi a time se mijenja te postaje sve decentniji. Najčešće sam ga koristila kao body mist jer moje tijelo traži ipak konkretnije dezodoranse no ukoliko vi niste skloni pretjeranom znojenju smatram da će zadatak dezodoransa savršeno obavljati. Kombinacija mirisa ylang-ylanga, naranče, tamjana, cedara i crnog papra čine ovu mješavinu jako zanimljivom i vjerujem da me ista u trenutku opusti nakon napornog dana kada najviše i volim koristiti ovaj sprej koji dolazi u staklenom pakiranju od 100ml a cijena mu iznosi 50kn.

Aroma Essence Sv. Valentin je ulje za masažu i njegu tijela. Kako sam dobila preporuku od jedne korisnice koja ovo ulje koristi umjesto losiona/mlijeka za tijelo nakon tuširanja na taj način sam ga najčešće koristila i ja sama. Dakle, nakon tuširanja, na još vlažnu kožu nanijela bi ovu mješavinu baznih i eteričnih ulja te tek kratko pričekala da ju koža dobro upije jer ovo je izuzetno bogato i hranjivo ulje. Može se koristiti i kao maska za kosu s obzirom na to da sadrži ulje pšeničnih klica koje kosa jako voli. Na kosu bi obilno nanijela ovo ulje te ju ostavila tako preko noći i ujutro bi nakon pranja primijetila dodatni sjaj i mekoću. Mirisni splet naranče, ylang-ylanga, tamjana i papra budi sva osjetila i moram priznati da se ovaj miris zadržava neko vrijeme na koži, odnosno duže je prisutan na koži od prethodno spomenutog spreja. Ulje dolazi u staklenom pakiranju od 200ml a cijena mu iznosi 55kn, sastav možete pročitati klikom na ovaj link.

Aromara Sv Valentin

Paket Aroma Essence ulja za masažu i njegu tijela ja sam koristila više u kupkama zbog količine u kojoj su stigli. U toplu vodu nakapala bih po nekoliko kapljica ponekad određenog ulja a ponekad bi ih pomiješala i napravila svoj idealan miris za što ugodniju kupku. Moram priznati da su ova ulja na mene djelovala antistresno i umirujuće i da su mi u ovim zimskim mjesecima ovo bili najdraži oblici opuštanja, posebno uz ulje Mediteran.

Aromara ulja

Sv. Valentin” proizvodi dubinski pomlađuju, toniziraju i regeneriraju kožu, pospješuju uklanjanje zadržane tekućine i razgradnju masti, snaže cirkulaciju i jačaju imunitet, djeluju antistresno, produbljuju disanje i smiruju emocije te potiču detoksikaciju organizma. Sviđa mi se koncept ovih proizvoda i blagadati u koje sam se i sama uvjerila stoga ću svakako u narednom periodu obratiti malo više pažnje na blagodati koje nam priroda pruža.

Da li koristite ovakva ulja i koja su vam najdraža?

*pr uzorci

Tagovi: