New In #33

New In Beauty haul

Opet se skupilo noviteta pa rekoh da ne duljim idemo odmah sa objavom jer većina proizvoda je tek lansirana pa bi bilo zgodno čuti barem prve dojmove.

Lancome

Još jučer sam vam u ovom postu pisala o *Lancôme Grandiôse maskari te njenom predstavljanju a uskoro slijedi i recenzija. Nadalje, uz maskaru ustupljeno mi je i sjenilo *Rose Erika 108 te *olovka za obrve koja je definitivno najpigmentiranija i najmekša olovka za obrve ikada.

Lancome Erika

Kako mi se Rose Erika 108 sjenilo jako svidjelo počastila sam se sa još jednom nijansom pod nazivom Taupe Erika 206 i sada samo rotiram ove dvije nijanse koje na očima izgledaju božanstveno.

L'Oreal Paris

Kupila sam još dvije nijanse L’Oreal Paris novih sjenila – 206 Little Beige Dress & 106 Breaking Nude i obje su na očima krasne te idealne za jesen.

Catrice

Zašto stati sa sjenilima kad me krenulo? Nova jesenska Catrice kolekcija je u Mulleru na policama pa sam odabrala sjenilo u nijansi Peacocktail te tuš u istoj nijansi samo mu ja ne pronalazim naziv pa ne zamjerite a i bio je jedini pa ako ga potražite na policama znate da je to taj. Uglavnom, ovo će meni biti idealno tek za zimu.

Artdeco base

Kako bi sjenila bila postojana tu je i Artdeco baza kojom sam jako zadovoljna.

Art Deco

Artdeco ima najbolji tuš na svijetu, barem u ovoj formuli. Naime, već dosta dugo koristim varijantu u crnoj nijansi a sada za jesen sam si odabrala tamno smeđu no kako kroz koji dan ide post neću sada duljiti, no znajte ako vam linija tuša ne ide baš od ruke ovo ćete željeti u svom životu.

Artdeco Brow Filler

Artdeco filler za obrve koji dolazi samo u ovoj smeđoj nijansi osim što je pigmentiran isti i fiksira obrve te u sebi sadrži vlakna koja se lijepe za obrve. Sve u svemu nije loš proizvod.

Artdeco

Posljednji Artdeco proizvod u današnjim novitetima je ova olovka za usne iz jesenske kolekcije koja je fantastična te dolazi pod bojem 48.

Dior

Također iz jesenske kolekcije samo sa potpisom Diora tu je i ovaj krasan ruž koji ide idealno uz prethodno spomenutu olovku, 977 Pied-De-Poule, jesen jednostavno ne bi bila ista bez njega.

Dior Lip Glow

Kako je moj obožavani Dior Lip Glow balzam (recenzija) pri kraju ovoga puta odabrala sam iz ljetne kolekcije varijantu u koraljnom tonu mada je efekt gotovo isti.

Dior Star

Dior Star sam jedva dočekala i ne skidam ga sa lica čitav ovaj tjedan a toliko mi se svidio da sam već i look odradila sa njim za blog.

Lee Stafford

Trenutno su u Douglas parfumerijama Lee Stafford proizvodi na sniženju (50%) pa sam si odabrala šampone za smeđu kosu i mogu vam reći da mi se šampon za suho pranje jako sviđa dok me klasična varijanta i nije nešto oduševila.

Vichy

*Ove jeseni Vichy predstavlja posebnu promociju u ovlaštenim partner ljekarnama. Uz kupnju odabranog Idéalia proizvoda Vichy poklanja ekskluzivnu kozmetičku torbicu s 8 uzoraka Idéalia Life Seruma za transformaciju kvalitete kože u 8 dana, te uzorke Idéalia dnevne njege i Idéalia Oči. Ponuda traje do isteka zaliha.

Drugstore Haul

Također je još jedna akcija u tijeku a ta se odnosi na dm i Niveu gdje možete iskoristiti popust od 40% na cjelokupan Nivein asortiman. Usputno sam odnovila zalihu Queen Off kreme za depilaciju koja vam treba ako imate osjetljivu kožu tijela te morate isprobati novi Palmolivin gel za tuširanje jer toplina ovih mirisa doima se božanstvenom. Balea uljna umivalica … isprobana dva puta i niti mi se sviđa a opet mi se i sviđa, uglavnom, treba mi naravno još vremena da budem detaljnija o svojim dojmovima.

max Factor

U Max Factor lakove sam se zaljubila a sada sam otkrila i manja pakiranja te krenula eksperimentirati sa ove dvije nijanse – 35 Candy Blue & 37 Prussian Blue.

Labello

Za kraj sam ostavila *Labello odnosno Lip Butter u novoj varijanti s kokosom o kojem možete pročitati u ovom postu ali i isto možete osvojiti, odnosno dvije sretnice ga mogu osvojiti ako se prijave do sutra.

To bi bilo to, sada ste na redu vi i vaši noviteti u posljednje vrijeme?

Tagovi: