Something new ……

Kategorije: Lifestyle

Prošli tjedan kada sam objavila new in post dalo se primijetiti koliko smo svi skupa bili očarani onim prekrasnim rokovnikom pored mora kozmetičkih proizvoda. Početkom ovog tjedna objavila sam jedan ležerniji post s temom crvenog ruža koji vam se također jako svidio jer u komentarima su se pojavile samo pohvale zbog same ideje.

Često ste me tražili recepte kada bi objavila u redovnom postu “mjesec u slikama” poneku fotografiju iz moje kuhinje a i sama činjenica da mi je upravo post “mjesec u slikama” jedan od najčitanijih na blogu govori samo u prilog tomu da moj blog treba LIFESTYLE kategoriju.
Ova misao mi već dugo prolazi kroz glavu ali nikako nisam imala povoda da je prenesem u djelo i mislim da je ovo znak za pravi trenutak. 
Dobro znam kako dosta čitatelja ne voli kada blog koji pratite gubi onu svoju nit vodilju i to je vjerojatno i bio razlog mojih dvojbi no kada se stvari sagledaju malo sa strane shvatite da s dobrom organizacijom taj nekako ležerniji post početkom tjedna može samo dodatno obogatiti blog a i sigurna sam da će i meni sam početak tjedna tako biti puno ugodniji.
Dakle, lifestyle rubrika sadržavati će neke ležernije teme koje će se ponekad ticati i kozmetike ali uz naravno pregršt drugih tema iz mog svakodnevnog života … poput mode, kuhanja, knjiga, putovanja itd … naravno da će postovi biti popraćeni adekvatnim fotografijama koje su meni jako bitne, da ne kažem gotovo presudne u jednom postu.
Prema mojoj zamisli lifestyle postove bi objavljivala jednom tjedno i to baš početkom tjedna. Zaista sam uvjerena da to nije pretjerano te da blog neće izgubiti svoju deklaraciju beauty bloga koji to kao takav i ostaje.
Postove ću objavljivat u redovnoj postavi/objavi no uvijek ćete ih iznova moći pogledati pod kategorijom “Lifestyle” koja će se nalaziti upravo na mjestu na koje vam ukazuje sljedeći prikaz …

Sada kada sam vas upoznala sa svojom novosti koju uvodim na blog želim naravno čuti i vaše mišljenje, da li se slažete s idejom ili ste skeptični? Koliko vam je zanimljiv ovaj koncept?
Unaprijed hvala …
lp
Tagovi: