Favoriti mjeseca – srpanj ’13

Srpanj je prošao i tako dolazimo do meni omiljenije recenzije o favoritima prethodnog mjeseca.

Kako volim čitati recenzije ovog tipa na drugim blogovima tako ih volim i pisati. Nekako mi se čini da pretjeram u količini proizvoda koje predstavljam kao favorite te sam odlučila uvesti pravilo da izaberem samo pet favorita iz dekorative te pet favorita iz preparative. Dakle, isključivo po pet proizvoda za kojima sam najčešće posezala tokom mjeseca ;D.
Isto tako smatram da svi možemo izdvojiti po pet proizvoda koje smo favorizirali takom prethodnog mjeseca pa ukoliko imate vremena i želje, ostavite i vaših pet favorita u komentarima, kako bih vam ja bila zahvalna na preporukama mislim da bi i svi čitatelji bili. 
Dekorativa

Bilo je zaista teško izdvojiti samo pet dekorativnih proizvoda kako sam u zadnje vrijeme otkrila pregršt fantastičnih proizvoda no ovih pet sam zaista koristila svakodnevno pa je najpoštenije da im dam prednost.

Givenchy Mister Mat primer kojeg sam recenzirala u ovom postu. Moj HG primer i zaista je neizostavan za ljetni period.

Kryolan fiksator u spreju, ovo je čudo, kod nas preskupo čudo ali zasigurno nužno čudo. Zaista još jedan HG proizvod u segmentu fiksatora.

Golden Rose Mineral Terracotta Powder u nijansi 05 koristim svakodnevno. Proizvod je podijeljen u dva dijela, tamnija strana prevladava te je svjetlije nešto manje. Tamniju stranu koristim kao bronzer a svjetliju kao highlighter a nekada jednostavno pokupim kistom obje strane odjednom te koristim po cijelom licu. Ono što dobivate ovim proizvodom je jedan prekrasan prirodan glow 😀 … obožavam.

Golden Rose Mascara Volume u zelenoj nijansi te Liquid Concealer u nijansi 02.
Oba fenomenalna proizvoda. Maskara je zapravo dosta suha, zelena nijansa zadovoljavajuće pigmentirana i vrlo precizna i kvalitetna četkica no u početku sam imala problema sa nanošenjem te iste krasne zelene nijanse. Otkrila sam trik … maskare ostane pri vrhu četkice i samo je sa vrhom razdijelim po trepavicama te samom četkicom raščešljam i efekt je sjajan. Prelijepa zelena nijansa i raščešljane trepavice solidnog volumena.
Korektor koristim na okoloočnom dijelu te ću odmah naglasiti da ne isušuje niti se uvlači u linije, kako ga nanesete tako ga i skidate. Prekrivanje je srednje no za mene sasvim dovoljno. Jedina mana će mu biti da se jako brzo troši :(.
Preparativa

Kako je bilo teško odabrati samo pet dekorativnih proizvoda jednako je bilo teško odabrati pet preparativnih proizvoda, no izabrala sam ih po istom principu – svakodnevno korištenje.

Barfuss maska za stopala koju koristim kao večernju kremu za stopala. Jednostavno je krasna jer njeguje stopala te zaista ove godine nemam problema toliko koliko sam imala sa suhom kožom.

Hawaiian Tropic After Sun Body Butter sa mirisom Lime Coolada, ajme obožavam … mmm … ljetni miris koji traje i traje, dubinska njega koju maslac pruža te brzo sušenje samo govore da ja ovaj proizvod koristim apsolutno svakodnevno, sunčala se ili ne.

Bumble and bumble Thickening Spray je nešto što lagano postoji HG za moju kosu bez volumena. Zaista vidite koliko kosu podigne od korijena, kako se manje masti i kako je podatnija po pitanju postojanosti frizure i volumena. Jedini minus je činjenica da se dosta brzo troši te što je dostupan isključivo online.

L’Oreal Elseve Total Repair Extreme serum koristim nakon svakog pranja kose, brzo se upija te dolazi u dvije faze koje njeguju te obnavljaju suhe vrhove vaše kose. Krasan proizvod.

Vichy Normaderm Hyaluspot obožavam. Nekako mi se čini da se na prvu nismo našli no sada vidim koliko je krasan proizvod koji isuši prištić ali ne to područje. Zaista nema nikakvih iritacija po korištenju i to mi je sjajno. Jedini minus je da mu trebaju 3-4 dana ali opet ponavljam kako ne ostaju neugodne posljedice za njim ja mu opraštam.
To bi bili moji mjesečni favoriti … vaši??? ;D
lp