Yves Saint Laurent Beauté | TATOUAGE COUTURE & DESSIN DES LÈVRES

YSL Beauté već desetljećima lansira revolucionarne ruževe za usne. I ove godine priprema pobunu kojoj nećete moći odoljeti. Upoznajte novu ekipu odvažnih nijansi koje odražavaju neumoljiv stav. Boje su intenzivne i postojane, s dozom ležernosti i pojačanim mat finišem. Iako su guste poput tinte, nema težine, već samo prekrasan osjećaj gole kože. Upoznajte TATOUAGE COUTURE: trend tetovaža u kombinaciji s ultra luksuznom formulom – samo za buntovne usne.

PRIDRUŽI SE EKIPI LJUBITELJA TETOVAŽA
MAT JE JOŠ UVIJEK U TRENDU

Tetovaže su istovremeno znak pripadnosti i individualnosti. Baš poput žena, pune su proturječnosti. Inovativna formula još je intenzivnija i matirana do ekstremnih granica: raskoš boja uz osjećaj gole kože, zahvaljujući visokoj koncentraciji pigmenata u iznimno tankom sloju. Od jutra do večeri i novog jutra, TATOUAGE COUTURE ostavlja dugotrajan trag. Lagani poljubac kosog aplikatora ostavlja dugotrajnu boju na usnama. Inovativni dizajn omogućuje precizno iscrtavanje i konturiranje zavodljivih oblina usana, uz kontrolu pokreta kao kod profesionalnih visažista. Nijanse su ispisane tintom na novoj, zavodljivoj bočici od mutnog stakla. Elegantna, ležerna i ultra moderna, daje naslutiti nijansu koja se krije u unutrašnjosti. Htjeli vi to ili ne, ući će vam pod kožu.

NE ODSTUPAJ OD SVOJIH STAVOVA
ZA SVAKU ŽENU POSTOJI SAVRŠENA NIJANSA

Odvaži se i budi glavna, pokaži to što jesi i uvijek vjeruj intuiciji. Kod tetovaža nije važan samo izbor boja, već i priča koja stoji iza nje.

18 nijansi, 18 stavova – svaka nijansa ima svoju priču.

Br. 1 RougeTatouage,br. 2 Blood Orange Pact,br. 3 Rose Ink, br. 5 Rosewood Gang,br. 7 NuInterdit, br. 8 Black Red Code,br. 9 Grenat No-Rules,br. 10 CarminStatement; br. 11 Rose Illicite,br. 12 Red Tribe, br. 13 True Orange,br. 15 VioletConviction, br. 16 Nude Emblem, br. 17 UnconventionalCoral,br. 19 Original Fuchsia,br. 20 Pink Squad; br. 22 Corail Anti Mainstream; br. 23 Singular Taupe

DESSIN DES LÈVRES
MULTIFUNKCIONALNI LIP STYLER OSTAVLJA PREPOZNATLJIV TRAG

Iscrtajte usne, ispunite ih bojom ili naglasite njihov oblik preklapanjem nijansi ili pomoću tzv. strobinga – olovke za usne vraćaju se u velikom stilu.

Tri načina primjene za višestruke dobrobiti: nova olovka za usne DESSIN DES LÈVRES LIP STYLER obavija usne kremastom, glatkom formulom uz šestosatnu postojanost boje. Možete je koristiti kao preciznu olovku, meku podlogu s kojom se savršeno stapa bilo koji ruž ili kao suvremeni highlighter za nijansiranje i konturiranje. Vršak olovke omogućuje precizno nanošenje i stapanje boja, dok se na drugom kraju nalazi fleksibilni dio koji omogućuje stapanje i omekšavanje prijelaza. Ova moderna olovka s ugrađenim šiljilom dolazi u 10 nijansi koje odgovaraju zvijezdama iz kolekcije ROUGE PUR COUTURE.

Pridruži se istomišljenicima i beskompromisno zagovaraj svoj stav. YSL još uvijek nije stavio točku na i avangardne revolucije u svijetu ruževa.

UĐI U STUDIO ZA TETOVIRANJE
OSTAVI SVOJ TRAG U SVIJETU

Staz Lindes, rock pjevačica i ambasadorica YSL Beautéa, glavna je faca u ekipi. Utjelovljuje snagu i odvažan stav u potrazi za istinskim identitetom u svijetu tetovaža. Ponosno ih pokazuje, upućujući hrabar i provokativan pogled, koji odražava njezin beskompromisan stav i izaziva promatrača.

Model Amilna Estevao Nova je članica ekipe koju krasi isti odvažan stav. Tetovažama izražava svoju osobnost, uz dašak omiljene nijanse mat ruža na usnama.

Pridruži se ekipi, izrazi svoj stav, zakorači u svijet tetovaža. Dopusti da ti TATOUAGE COUTURE uđe pod kožu.

Informativne maloprodajne cijene:
TATOUAGE COUTURE NEW CATALOG 290 kn
DESSIN DES LEVRES LIP STYLER NEW CATALOG 203 kn

[DOJMOVI]

Mat finiš je upravo finiš koji preferiram kada su proizvodi za usne u pitanju, a to se posebno odnosi na tekuće ruževe. YSL Beauté TATOUAGE COUTURE ruževi zaista su revolucionarni jer ovo su definitivno “najlakši” mat ruževi na usnama koje sam ja ikada isprobala, a isprobala sam jedan zaista impresivan broj istih. Samo pakiranje odiše prepoznatljivom YSL Beauté elegancijom, matirajući odnosno pjeskaren prozirni dio pakiranja kroz koji se nazire nijansa ruža te zlatni čep s crnim detaljima poput YSL loga. Po otvaranju impresionirajući dojam ne jenjava zbog zanimljivog kosog aplikatora na kojemu je također utisnut YSL logo. Sam aplikator zanimljivog je oblika ali zanimljiv je i omjer te dizajn korištenog materijala, mislila sam da će isti biti kompliciran pri apliciranju ruža no jako sam se prevarila. Aplikator je izuzetno precizan i s lakoćom nanosi i nekoliko slojeva ruža, neovisno radi li se o prvoj aplikaciji ili popravku tijekom dana, rezultat je baš svaki puta savršen. Miris samog ruža je neodoljivo ugodan te prevladavaju cvjetne mirisne note, miris naravno ubrzo po nanošenju hlapi ali dok još traje, jako je ugodan i nenametljiv. Tekstura ruža je prozračna i lagana do te mjere da dopušta nijansiranje intenziteta boje pri nanošenju ruža, stoga s jednim ružem možete dobiti neke decentne tonove ili pak one izuzetno pigmentirane, što je meni osobno velika prednost kod ruževa. Sama tekstura jako je ugodna, ne isušuje usne, ne traži njegujuću podlogu a postojanost je toliko impresivna da ja isti ne mogu usporediti niti s jednim drugim ružem. Ruž se ne suši brzo stoga možete bez problema nanijeti onoliko slojeva koliko želite a nakon nekoliko trenutaka kada ruž na usnama poprimi matirajući finiš mirni ste nekoliko sati usprkos konzumaciji hrane/pića. Neovisno o mat finišu, ovaj ruž i dalje na usnama ostaje lagan, ugodan i prozračan te ne uzrokuje nikakve iritacije a što se postojanosti tiče, neovisno o nijansi, ja ovaj ruž nanesem oko 6H ujutro i ne popravljam ga do otprilike 12H, a i tada nisu potrebne velike korekcije. Po skidanju ruža na kraju dana nanesem balzam preventive radi, ali u proteklih mjesec dana korištenja još niti jednom nisam imala problema s dehidriranim i ispucalim usnama, što je inače slučaj kada koristim ruževe s mat finišem.

YSL Beauté DESSIN DES LÈVRES odnosno olovke za usne savršena su nadopuna prethodno navedenim ruževima. Ove olovke koristim za obrubljivanje ali i kao podlogu na usnama jer dolaze u obliku mekane i lako mazive teksture, te se zbog toga mogu koristiti i samostalno, posebno ako ste fan mat finiša. Olovke dolaze u pratnji sa šiljilom koje omogućuje da u svakom trenutku imate oštri vrh s kojim precizno možete iscrtati i najzahtjevniji oblik usana. Olovke pružaju također mogućnost nijansiranja nijanse te tako možete postići decentnije ali i one pigmentiranije nijanse na usnama, a ako imate malo vještiju ruku uz pomoć ovih olovka mogu se postići jako lijepi rezultati kroz tehniku strobinga. Postojanost ovih olovaka je neupitna, neovisno nosili ih samostalno ili u kombinaciji s prethodno spomenutim ruževima.

Sve u svemu, oduševljena sam ovim YSL Beauté novitetima i moj su favorit ovog proljeća. Volim ih koristiti zbog ugodnih tekstura, visoke pigmentacije i vrhunske postojanosti. Trenutno koristim nijanse ruževa 1, 7, 19 i 22 te olovaka 1, 19 i 70 a swatcheve možete vidjeti u nastavku. Sigurna sam da ću još dugo vremena ostati vjerna ovim ruževima te da ću nadopuniti kolekciju a ujedno preporučujem da isprobate i sami ove ruževe jer će vas jednom riječju oduševiti.