Afrodita Hello, Summer

Kategorije: Afrodita, Njega tijela, PR

Svake godine početkom ljeta Afrodita na tržište lansira ljetnu kolekciju koju svake godine nadopuni nekim novim proizvodom ili obogati formulu već postojećeg proizvoda. Ove godine, Afrodita je nadmašila sva moja očekivanja s novim linijama ART os SPA i ART of TANNING o kojima možete pročitati više u nastavku posta.

ART of SPA Mango piling za lice i tijelo 350 ml
154,90 kn

S obzirom na to da je upravo piling prvi najvažniji korak za zdravu preplanulu put koristila sam Mango piling jednom tjedno, odnosno dan prije no što bi nanosila kremu za samotamnjenje. Moja preporuka je da uvijek napravite piling 12 do 24 h prije nanošenja proizvoda za samotamnjenje, naime, to čini razliku u samom procesu samotamnjenja. Kremasti piling ugodan je i sviđa mi se što nije grub a opet je učinkovit. Miris manga je naglašen ali ugodan i podsjeća na ljeto tako da meni ne smeta. Piling je pogodan za tijelo i lice, ne uzrokuje iritacije i ostavlja kožu mekom i glatkom. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

ART of SPA Mango light maslac za tijelo 200 ml
154,90 kn

Nakon pilinga koristila sam mango maslac za tijelo koji na prvi pogled dolazi u obliku jako guste teksture, no maslac je jako lagan, ugodan, koža ga brzo upija a hidratacija je neosporiva. Sljedeći dan nakon tuširanja a prije nanošenja proizvoda za samotamnjenje također koristim ovaj maslac, s napomenom kako posebnu pažnju obratim na dijelove tijela u pregibu poput lakta, koljena, pazuha i zglobova, kako bi izbjegla eventualne mrlje. Mango maslac koristim i kao saveznika nakon svakog tuširanja kako bi rezultat samotamnjenja bio što postojaniji, u tom smisla ovaj maslac radi odličan posao. Miris je intenzivan po mangu i zadržava se na koži, no toliko je ugodan da meni odgovara. Po nanošenju koža je meka na dodir, nahranjena iznutra a na površini ostaje decentni sjaj od kojeg koža izgleda besprijekorno. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

ART of TANNING Hello, Summer Lotion za samotamnjenje 150 ml
124,90 kn

Losion za lice i tijelo za samotamnjenje i postupno postizanje preplanulog tena najbolji je proizvod na tržištu ako ste početnik u svijetu samotamnjenja. Losion se ravnomjerno nanosi na čistu i dobro osušenu kožu a nahranjenu proizvodom poput Mango maslaca. Nanosila sam ga gumenim rukavicama što mi je pružilo kontrolu pri nanošenju i doziranju, na zglobovima i drugim pregibima koristila sam kist za nanošenje pudera a na lice sam ga nanosila prstima i odmah po upotrebi oprala ruke kako ne bi ostale mrlje. Boja se razvija za nekoliko sati i ako želite jaču preplanulost moj vam je savjet da ponovite postupak nanošenja, naime, ja sam navikla na puno intenzivnija sredstva za samotamnjenje i meni jedno nanošenje prvoga puta nije bilo WoW. Uglavnom, za tri dana ponovo sam nanijela losion ali sam slojeve ponavljala i rezultat je bio puno bolji, odnosno intenzivniji. Smatram kako je ovaj losion odličan za održavanje boje između pilinga i novog nanošenja proizvoda za samotamnjenje, ja se držim svojih intenzivnijih proizvoda tako da će meni ovaj losion služiti upravo tako. Boja je postojana otprilike tjedan dana a intenzitet boje nestaje jednoliko tako da kroz tih tjedan dana koža izgleda njegovano i preplanulo. Ponovit ću kako mislim da je ovo odličan proizvod ako ste početnik ili ako ste jako svijetle puti jer s ovim losionom zaista nema grešaka. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

ART of TANNING Hello, Summer Pjena za čišćenje lica i tijela 200 ml
77,90 kn

Pjena za čišćenje lica i tijela s opojnim mirisom manga namijenjena je za dugotrajno održavanje preplanulosti. Nježna formula s uljnim kompleksom i bioaktivnom mliječnom kiselinom nježno čisti i vlaži kožu te sprječava njezino isušivanje. Ne znam zaista koliko je ova pjena učinkovita za održavanje boje ali u svakom slučaju je ugodna za tuširanje. Nisam se susrela s ovakvim oblikom proizvoda za održavanje boje tako da mi se sviđa kreativnost kojoj Afrodita pridaje pažnju. Pogodna je kako za tijelo tako i za lice a miris ugodan i kao takav idealan za ljeto. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

ART of TANNING Hello, Summer Glow maglica za lice i tijelo 100 ml
77,90 kn

Maglica za lice i tijelo s egzotičnim mirisom manga intenzivno vlaži i njeguje te održava preplanuli ten, a zlatni pigmenti koži daju sjajan i blistav izgled. Nanosi se nakon tuširanja, posebno nakon sunčanja za održavanje preplanulosti i blistav ten. Osobno ju koristim kao dio jutarnje njege tijela s obzirom na laganu teksturu i decentne zlatne čestice. Prije uporabe bočicu je potrebno dobro protresti. Još jedan zanimljiv proizvod a dodatne hidratacije nikada previše, nije baš nužan u ovom procesu samotamnjenja ali kao dekorativni proizvod definitivno doprinosi zdravom preplanulom izgledu kože. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

ART of TANNING Hello, Summer Marmelada za tijelo 200 ml
124,90 kn

Marmelada za tijelo za brže i intenzivnije postizanje preplanulog tena sa 100 % prirodnim sastojcima, zlatnim pigmentima za blistav izgled kože i egzotičnim mirisom manga osigurava dugotrajan i atraktivan preplanuli ten. Prije sunčanja nanesite na željena područja kože. Pogodna je i za osjetljivu isušenu kožu. Ne pruža UV zaštitu. Nije pogodna za dječju kožu. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

Kako marmeladu nisam isprobala jer se ne sunčam a i nisam ljubitelj proizvoda masnije teksture tako da vam ne mogu predstaviti ništa osim PR teksta, ali svima koji su je isprobali bila bih zahvalna kada biste u komentarima ostavili svoje dojmove.

Od svih navedenih proizvoda posebno me se dojmio maslac za njegu tijela ali i losion za samotamnjenje u smislu da je zaista jedini koji mi nije stvorio apsolutne nikakve mrlje i iznenađena sam koliko je jednostavan za korištenje, minus je jedino slabiji intenzitet boje na koži.