Maybelline New York – Super Stay Better Skin Foundation

Maybelline New York Super Stay Better Skin

U posljednje vrijeme često otkrivam odlične proizvode drogerijskog ranga a jedan od njih je upravo i puder iz današnje recenzije. Maybelline New York predstavio je nedavno tekući puder koji pruža besprijekorno prekrivanje tokom cijelog dana a da ujedno vidljivo poboljšava ten.

Dostupan u šest nijansi po cijeni od 79kn dolazi u staklenom pakiranju od 30ml sa pumpicom. Iako na pakiranju piše da je za normalan tip kože deklaracija ukazuje da je pogodan za svaki tip kože uključujući i osjetljivu kožu, ja sam mišljenja da je pogodan za masnu, mješovitu i normalnu kožu jer mislim da bi na suhoj istaknuo suhe dijelove kože.

Maybelline Super Stay Better Skin

Tekstura je dosta gusta ali kremasta te se lako i lijepo nanosi, neovisno da li koristite ravno rezani ili plosnati kist ili čak beauty blender. Prekrivanje koje pruža je srednje no nadogradivo je do jakog prekrivanja. Moje nepravilnosti poput proširenih pora na predjelu nosa i obraza, mitesere na nosu te crvenilo oko nosa i obrazima prekriva izrazito dobro, do te mjere da mogu preskočiti korektor. Finiš bi definirala kao semi-mat.

Maybelline SuperStay Bwtter Skin swatch 030 Sand

Ovaj puder na mojoj koži traži bazu u podlozi pa samim time mislim da mu je zbog toga postojanost izuzetno pohvalna, naime, ja ovaj puder mogu bez problema nositi tokom čitavog dana a on će se tek nakon nekih 10 sati početi skupljati na dijelu oko ruba nosa no mislim da bi uz neki manji popravak situacija bila u potpunosti pod kontrolom.

Na licu izgleda vrlo prirodno i nijansa koju imam (030 Sand) nije oksidirala. Višak sebuma bi mi se pojavio na t-zoni no nakon popravka sa puderom u prahu/kamenu situacija bi se vratila u prvotno stanje. Niti u jednom trenutku mi nije stvorio neželjene iritacije.

Sastav pudera možete pročitati klikom na ovaj link a isti sadrži SPF20.

Maybelline New York Super Stay Better Skin Foundation

Omjer cijene i kvalitete je na nivou i ovo je jedan od mnogih primjera u posljednje vrijeme koji pokazuje koliko se drogerijski brandovi trude te rade na svojoj kvaliteti. Odlična podloga koja bi zadovoljila potrebe po pristupačnoj cijeni te definitivno jedan od boljih tekućih pudera drogerijskog ranga.

Da li ste isprobali ili tek planirate?

Maybelline Super Stay Better Skin foundation of face

Tagovi: