Lifestyle | A Rose Gold Moment

‘Rose Gold’ detalji uvelike doprinose fotografijama na mom blogu i društvenim mrežama, no takve detalje volim i u svojoj svakodnevici, jednostavno čine razliku. Upravo sam za današnji post izdvojila nekoliko ‘rose gold’ detalja iz svoje svakodnevice koji su mi dragi i za koje me često pitate odakle su, stoga je bilo vrijeme za par preporuka popraćenih linkovima.

Rosegal šalica [Rosegal web shop | 13.63$]

Najčešći upit koji ste mi postavili jest gdje sam nabavila ‘rose gold’ kriglu, odgovor je Primark prije otprilike pola godine. Kako nam Primark nije dostupan pronašla sam jednu zanimljivu šalicu/čašu također ‘rose gold’ a riječ je o čaši za hladna pića, koja ujedno zbog materijala od kojeg je napravljena zadržava hladnoću pića dulje od normalne staklene čaše/šalice. Izuzetno atraktivnog izgleda i primjenjiva u svakodnevnom životu ova je šalica dostupna na web shopu Rosegal, za više informacija klik na link. Naravno, ako baš želite kriglu, uvijek istu možete i sami izraditi tako da kriglu posprejate sa sprejom u brončanoj boji ali ista neće biti funkcionalna i za upotrebu, odnosno ista će poslužiti samo kao ukras.

Otto Kern – Playful [Muller, dm … | 30ml | 100kn]

Playful Woman najavljen je kao miris zavođenja, elegantnog seksepila, ljubavi prema sebi i neovisnosti. Miris dolazi u prekrasnoj i elegantnoj bočici sa ‘rose gold’ detaljima. Mirisna nota prožeta je šampanjcem, malinom, grejpom i cimetom dok se glavna nota opojne turske ruže stapa s mošusom i pačulijem. Zaista jedna zanimljiva proljetna poslastica kojoj treba dati šansu ako ste fan cvjetnih mirisnih nota.

TOPSHOP ‘Hoop’ naušnice [TOPSHOP | Was £9.00 Now £4.50]

Ove naušnice obožavam nositi jer su dovoljne same za sebe i potpuniju savršeno svaki outfit. Iako su nešto masivnijeg dizajna nisu nimalo teške, štoviše, jako su udobne za nošenje tijekom cijeloga dana a dostupne su na web shopu TOPSHOP, za više detalja klik na ovaj link.

Parfois sat [Parfois | 250kn]

Već sam u više navrata hvalila Parfois satove pa tako sam morala izdvojiti jedan i u ovom postu. Savršena kombinacija nude boje i rose gold detalja odličan je odabir za svakodnevni outfit, posebice ako niste fan nakita ali želite za sebe neki poseban komad. Omjer cijene-kvalitete-dizajna Parfois satova zaista nema konkurencije.

Jo&Judy rokovnik [Jo&Judy web shop | 28,90]

Obožavam ovaj rokovnik ne samo zbog njegova šarmantnog izgleda već i zbog organizacije istoga. Iako sam tek početkom godine otkrila Jo&Judy web shop već brojim desetke njihovih proizvoda jer paze na izgled svojih proizvoda ali ne zanemaruju i njihov sadržaj, odnosno namjenu.

Svijećnjak i lučice [H&M Home svijećnjak | £4.99]

Žao mi je što ovi zaista povoljni H&M svijećnjaci nisu više dostupni jer su savršeni detalj svake prostorije a lučice u brončanim tonovi idealna su nadopuna. Lučice sam nabavila u Primarku a svijećnjak je kako sam već navela iz H&M-a, no nažalost oboje više nije dostupno, ipak, na raspolaganju je još isti svijećnjak u boji zlata klikom na ovaj link.

Šalica [H&M Home | £6.99]

Ova H&M šalica također više nije dostupna no pronašla sam alternativu koju možete pogledati klikom na ovaj link. Inače, ovo je savršena šalica za čaj ili cappuccino ali također je zanimljiva i kao ukrasni detalj.

All Star Low Trainers by Converse [TOPSHOP | £62.99]

Iako sam mislila da će se lomiti na pregibu i to me pomalo smetalo, ipak se ne lome iako ih svakodnevno nosim po cijele dane. Obožavam kožne varijante ‘starki’ a ove su zbog svoje boje i rose gold detalja savršen odabir ovog proljeća. Dostupne su na web shopu TOPSHOP klikom na ovaj link.

Charlotte Tilbury [Cult Beauty | CHARLOTTE TILBURY Matte Revolution 3.5g in Lost Cherry | £24.00]

Obožavam CT ruževe, kako zbog njihova vintage izgleda pakiranja tako i zbog kvalitete samog ruža. Nijansa ‘Lost Cherry’ odličan je proljetni odabir zbog svježine same nijanse a pakiranje ruža se često nađe na mojim fotografijama na Instagramu. CT proizvodi dostupni su na web shopu Cult Beauty klikom na ovaj link.

CATRICE The Precious COPPER eyeshadow palette [dm, Muller, Bipa | 39,90kn]

Savršen omjer cijene i kvalitete potvrđuje kako je Catrice kao drogerijski brand zaista vrijedan pažnje. Više o ovoj paleti te swatcheve možete pogledati klikom na ovaj link, gdje možete ujedno pronaći više detalja o Catrice novitetima za proljeće i ljeto.

Kako se vama sviđaju ‘rose gold’ detalji i imate li preporuka gdje potražiti iste?