Poliklinika Bagatin | Med Visage tretman za lifting lica

Kategorije: Lifestyle, Njega lica

Nedavno sam na blogu pisala o svom posjetu Poliklinici Bagatin te VISIA analizi koju sam napravila, tada sam ujedno najavila kako sam se u konzultaciji sa stručnim osobljem odlučila isprobati nekoliko tretmana o kojima ću vam pisati. Prvi od tremana koji sam željela isprobati upravo je Med Visage tretman za nekirurški lifting lica a više o istom možete pročitati u nastavku posta. 

Med Visage tretman trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva. Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je također i nevidljivi rezultat: stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled. Zbog svojih iznimnih rezultata, dobio je nadimak – nekirurški Face Lifting.

OPIS ZAHVATA

Med Visage tretman kombinira dvije komplementarne i sinergične tehnologije u jednom alatu: ultrazvuk i radiofrekvenciju, kako bi učinak bio još bolji. Termalni učinak obje tehnologije potiče mehanizam obnove stanica te djeluje na kolagen i elastin, poboljšavajući izgled kože, ton i svjetlinu kože lica. Povećana temperatura također stimulira prokrvljenost područja, čime se dovodi više kisika i hranjivih tvari za oporavak. Još jedna prednost pojačanog krvotoka je pojačani limfni protok, što pomaže u otklanjaju toksina i štetnih tvari. Izravan učinak topline koja se osjeti prilikom tretmana je poticanje kontrakcije dermalnog kolagena, što pak uzrokuje zatezanje kože. Djelovanje ultrazvuka i radiofrekvencije potiče rast novog kolagena i s vremenom stvara prirodan učinak popunjavanja i toniranja kože.

Tretman je u potpunosti neinvazivan te neposredno nakon postupka daje početne rezultate. No za potpuni učinak podizanja potrebno je čekati 2 do 3 mjeseca dok se istrošeni kolagen pomladi i zamjeni novim i jačim.

0-poliklinika-bagatin-anaviglam-med-visage 1-poliklinika-bagatin-anaviglam-med-visage 2-poliklinika-bagatin-anaviglam-med-visage

MOJE ISKUSTVO I DOJMOVI

Tretman Med Visage preporučuje se osobama od 30-te godine ili u trenutku kada se počinju pojavljivati prve bore na licu, s obzirom na to da sam ja prema ovom opisu savršeni kandidat, nisam dvojila trebam li isprobati ovaj nekirurški lifting lica. Tretman je započeo čišćenjem lica a potom je uslijedila faza enzimatskog pilinga uz pomoć kojega se prije svakog Med Visage tretmana uklanja rožnati sloj stanica. Nakon što je koža dubinski očišćena spremna je za toplu masažu na svakoj zoni lica i vrata u ukupnom trajanju od 24 minute. Nakon tretmana koža je propusna i ima veću mogućnost upijanja aktivnih sastojaka stoga se tretman nastavlja uz njegu dermokozmetike Reviderm ubacujući u potkožje ampule hyalurona i citokina koji u sebi sadrže visok udio aktivnih sastojaka. Na ampule uz pomoć Instant Lifting Boostera aplicira se kolagenska maska koja će dati ugodan osjećaj hlađenja uz dubinsku penetraciju vlage u potkožje. Nakon samo 15 minuta koža postaje baršunasta i meka a nanošenjem seruma i završne kreme nježnom masažom, tretman se privodi kraju. Jedan tretman traje od 60 do 90 minuta a ovisno o tipu kože nakon tretmana nije neuobičajeno lagano crvenilo kože koje je posljedica ultrazvučnog djelovanja na tkivo.

Tretman je protekao izuzetno ugodno, posebno zbog osjećaja zagrijavanja. Po završetku tretmana na mojoj se koži nije vidjelo crvenilo i zapravo sam mogla nastaviti sa svojim obavezama najnormalnije. Moram priznati da sam bila iznenađena ponajviše koliko su pore izgledale suženo i dubinski čisto te činjenicom da je efekt potrajao i narednih dana usprkos teškom makeup-u koji nanosim svakoga dana. Isto tako, već po prvom tretmanu primjetila sam kako mi je smanjen podbradak ali i kako je koža zategnuta duž područja brade i čela. Preporučeno mi je napraviti jedan ciklus od šest tretmana u razmacima od 7 do 14 dana da bi rezultat bio vidljiv 100% no s obzirom da je već prvi tretman pokazao pozitivne rezultate, nemam uopće nikakve sumnje u onaj krajnji rezultat.

3-poliklinika-bagatin-anaviglam-med-visage 4-poliklinika-bagatin-anaviglam-med-visage 5-poliklinika-bagatin-anaviglam-med-visage 6-poliklinika-bagatin-anaviglam-med-visage 7-poliklinika-bagatin-anaviglam-med-visage 8-poliklinika-bagatin-anaviglam-med-visage 9-poliklinika-bagatin-anaviglam-med-visage 10-poliklinika-bagatin-anaviglam-med-visage 11-poliklinika-bagatin-anaviglam-med-visage 12-poliklinika-bagatin-anaviglam-med-visage 13-poliklinika-bagatin-anaviglam-med-visage 14-poliklinika-bagatin-anaviglam-med-visage 15-poliklinika-bagatin-anaviglam-med-visage 16-poliklinika-bagatin-anaviglam-med-visage

U današnje vrijeme nekako nas tržište pretjerano obasipa informacijama o estetskim korekcijama do te mjere da alternative ni ne dolaze na red, stoga mi se jako svidjelo od strane stručnog osoblja Poliklinke Bagatin da su mi pristupili od temelja kojeg postepeno gradimo. Med Visage odnosno nekirurški lifting lica mi se izuzetno svidio i odgvara mojim potrebama stoga se radujem vidjeti krajnje rezultate. Više detalja o samom tretmanu možete saznati na web stranici Poliklinike Bagatin.

*web stranica: www.poliklinikabagatin.hr

*adresa i kontakt: Grada Vukovara 269a u Green Gold Tower centru u Zagrebu