Nivea Aqua Effect umirujuća pjena za čišćenje lica

Iako imam masnu do mješovitu kožu u ovom prijelaznom periodu godine kada mi koža luduje trebam biti oprezna i voditi brigu o hidrataciji i zato navečer za umivanje koristim proizvod koji je namjenjen suhoj i osjetljivoj koži.

Naime, Nivea je lansirala na tržište prije otprilike dva mjeseca pjenu za umivanje lica, preciznije, dvije pjene, jedana za nomalnu do mješovitu kožu a druga za suhu i osjetljivu kožu.

Pjena je divna…nježna prema koži, ne isušuje te kožu čisti temeljito. Decentnog je mirisa te sadrži bademovo ulje. Ne osječam da mi se koža dodatno masti već sam jako zadovoljna činjenicom da pjena nimalo ne isušuje te je koža nakon umivanja gipka i elastična a i odlično odstranjuje make up, ne stvara iritacije…vrlo pozitivno iskustvo sa ovim proizvodom.

Pakiranje od 150ml možete kupiti u dm-u, Mulleru, Bipi te sličnim prodajnim mjestima po cijeni od 40-ak kuna (6,5$) a traje dosta dugo, npr, na sljedećoj fotografiji je prikaz jednog pritiska;

…ja obično trebam 5-6 tih “pritisaka” jer nekako s manje to nije to 😀 za  moje masno do mješovito lice….dakle, koristila sam ju svaku večer u navedenoj količini te mi je trajala otprilike 5 tjedana što je vrlo proprcionalno naspram cijene.
Ujutro ju nisam koristila jer ujutro ipak trebam nešto konkretno za umivanje što će mi pomoći u regulaciji viška sebuma tokom dana ali svakako navečer napravim neki optimalni balans sa ovom hidratantnom umivalicom.

Svakako planiram isprobati i pjenu za normalnu do mješovitu kožu jer ova za suhu me se svakako dojmila a možda bi ova druga odgovarala za jutarnju njegu…uglavnom, možete očekivati nastavak recenzije ove linije…;D.

Čime Vi umivate lice…preporuke dobrodošle!?

lp