Beauty | RevitaBrow serum za rast obrva

Kategorije: Obrve, RevitaBrow, RevitaLash

RevitaLash serumi za rast trepavica i obrva inspirirani su istinitom pričom. Dr. Michael Brinkenhoff je zbog potrebe svoje supruge Gayle, kreirao brand koji pomiče granice. Naime, Goyle je oboljela od raka dojke te je od kemoterapija izgubila trepavice. Vidjevši kako gubi samopouzdanje odlučio je kreirati proizvod koji će joj ga vratiti. Goyle je tako zaslužna i za naziv branda RevitaLash – proizvode koji revitaliziraju um, tijelo i dušu.

RevitaLash serum za rast trepavica stiže u pakiranjima od po 2 i 3 ml. Dostatan je za kuru od 3, odnosno šest mjeseci. Sadrži posebni aplikator koji sprječava da se formula razlije po oku, osigurava ravnomjeran nanos proizvoda. Prvi rezultati vidljivi su već nakon četiri tjedna. Sve što trebate je koristiti proizvod svakodnevno. Najbolje uvečer kada su trepavice čiste.

revitalash

Iako sam RevitaLash serum za rast trepavica koristila i bila jako zadovoljna, u današnjem postu odlučila sam se za recenziju RevitaBrow seruma za rast obrva kojega sam već nebrojeno puta na blogu spominjala kao jednog od najdražih proizvoda ikad.

RevitaBrow serum za rast obrva štiti obrve od vanjskih utjecaja i slobodnih radikala. Jača obrve i sprječava njihovo ispadanje i pucanje. Koristi se jednom na dan, specijalni aplikator štedi proizvod i dozira taman koliko je potrebno. Klinički testiran proizvod s potvrđenim djelovanjem, pogotovo kod osoba s jakim oštećenjima ili potpunim izostankom trepavica ili obrva (kemoterapija i slično). RevitaBrow serum za rast obrva dolazi u pakiranju od 3ml/859kn što je dovoljno za kuru od 4 mjeseca.

revitabrow

RevitaBrow serum za rast obrva počela sam koristiti krajem lipnja te danas nakon četiri mjeseca korištenja mogu samo potvrditi svoje pozitivno mišljenje. Prema uputama koristila sam ovaj serum jednom dnevno i to navečer na očišćenoj koži lica. Moram naglasiti kako ja imam iscrtane obrve (japanska metoda) ali ovaj proizvod nije nimalo utjecao na postojanost pigmenta.

Moje obrve su dugačke ali su jako rijetke i to je njihov najveći problem jer nove ne rastu zbog mojih loših postupaka prije nekoliko godina prema njima, ukratko, kada jednom obrve pretjerano počupate i to ponovite još koji puta, one nikada više neće narasti u onoj formi kakve su bile. Poanta moje nezgode je da naravno vi svoje obrve pretjerano ne čupkate.

S obzirom na precizan aplikator nanošenje je zaista jednostavno te moram naglasiti i da upravo zbog aplikatora ne trošite uzalud višak proizvoda jer svaki puta kada otvorite pakiranje na aplikatoru će biti dovoljno proizvoda za obje obrve. Tekstura je vodenasta i nema mirisa a po nanošenju proizvod se brzo upija. Moram priznati da nisam primjetila nikakve iritacije pa čak ni dehidriranost na području gdje sam ovaj proizvod nanosila. Sastav ovog seruma dostupan je klikom na ovaj link.

revita-brow-1

Žao mi je da nisam slikala ovaj proces svakih mjesec dana ali kada mi je ta ideja pala na pamet ja sam već bila na pola kure pa nije bilo nekog smisla. Ukratko, prvih mjesec dana korištenja i nije urodilo nekim plodom ali nakon šestog tjedna počela sam primjećivati kako su postojane dlačice nekako duže te na dodir grublje odnosno snažnije. Nakon dva mjeseca počela sam primjećivati da su mi počele rasti dlačice na dijelu obrva gdje inače nisu nikada rasle a nakon tri mjeseca razne rupe imeđu obrva počele su se lagano popunjavati. Posljednjih mjesec dana primjećujem da mi dlačice puno brže rastu kada ih podšišam, jer se bojim da bi ih čupkanje obeshrabrilo, te u konačnici smatram da bi mi se isplatilo investirati u ovakav proizvod te nastaviti kuru s obzirom da sam pri kraju sa postojećim pakiranjem.

Mislim da je ovaj proces rasta novih dlačica tj obrva dugotrajan ali vjerujem da bi se upornost u konačnici isplatila. Kako sam i navela, dlačice su počele rasti gdje prije nisu nikada rasle a ove postojeće su se drastično promijenile kako na boji tako i na čvrstoći. Ne mogu reći da su se moje obrve nakon četiri mjeseca potpuno obnovile ali bih lagala kada bi rekla da pomaka nema. Stanje mojih obrva već godinama nije najbolje ali sada su barem u fazi da izgledaju dobro, prema mojoj procjeni mislim da bi im trebalo nešto više od godine dana i otprilike 4-5 kura da dođu u fazu vrlo dobrog do odličnog, što me veseli jer mislila sam da sam osuđena na život sa ‘umjetnim’ obrvama.

RevitaBrow serum za rast obrva dostupan je na WoW Junkie web shopu kao i ostatak RevitaLash proizvoda, za više informacija klik na link.

revitabrow-2 revitabrow-3

*pr uzorak

Tagovi: ,