Starskin |Glowstar Foaming Peeling Perfection Puff & Calming Bio-Cellulose Second Skin Mask|

Starskin

Još u srpnju dobila sam mail u kojem je najavljen dolazak Starskin branda na naše tržište. Starskin uz svoj naziv često veže i izjavu “the secret revealed” što u prijevodu znači da je tajna otkrivena. Radi se naime o tajni Hollywood zvijezda čija lica izgledaju besprijekorno. Upravo je Starskin kreiran u suradnji sa dermatolozima koji se brinu o koži poznatih zvijezda. Starskin nam nudi nekoliko različitih maski za lice te jedan piling za lice i ti su proizvodi dostupni na našem tržištu. Ostatak Starskin asortimana bazirao se na njezi tijela te isti zasada neće biti dostupan u Hrvatskoj. Cijene Starskin proizvoda na našim policama kreću se oko 80kn a dostupni su u Douglas parfumerijama.

Trenutno je dostupno šest različitih maski za njegu lica od kojih je jedna maska namijenjena muškarcima a jedna je namijenjena okoloočnom području a preostale četiri maske namijenjene su njezi lica. Od četiri maske ja sam dobila jednu pod nazivom Behind The Scenes na testiranje uz Glowstar Peeling te u nastavku slijede moji dojmovi.

Starskin slavni Staskin maske

Glowstar Foaming Peeling Perfection Puff

Glowstar je piling za jednokratnu upotrebu a dolazi u obliku “spužvice” koja je oblikom najsličnija spužvici koja dolazi sa kompaktnim puderima ili pak onima u kamenu. Upotrebljava se na način da se vrećica otvori te sadržaj u njoj pošpricate vodom čisto da dobijete što više pjene na način da koji puta spužvicu dok je još u vrećici pritisnete prstima. Potom sa spužvicom radite piling lica na način da 2-3 minute trljate (ali ne pregrubo) kožu lica. Na kraju umijete lice i posušite te prelazite na masku.

Piling mi se jako svidio jer je koža bila izuzetno mekana nakon upotrebe te glatka i nježna na dodir i ono što je mene iznenadilo jest ten koji je bio ujednačenog i svježeg izgleda. Mislim da bi mogla opisati efekt nakon upotrebe sa onim koji dobijem nakon upotrebe mikrodermabrazije ali za razliku od tog tretmana nakon upotrebe Starskin pilinga lice me nije nimalo zatezalo.

Staskin Glowstar

Sastav pilinga dostupan je klikom na ovaj link.

Starskin Foaming Peeling Perfection Puff Starskin Foaming Peeling Perfection Puff use

Starskin Calming Bio-Cellulose Second Skin Mask

Nakon upotrebe pilinga, lice sam umila te posušila ručnikom. Masku sam na 10 minuta ostavila u frižideru mada vi to ne morate ali ja maske u ovom obliku volim u nešto svježijoj varijanti. Prije otvaranja maske pritiskajući prstima omot potrudila sam se da maska upije što više sadržaja jer bilo bi mi žao da ne iskoristim i zadnju kapljicu. Po otvaranju maska sa svake strane ima zaštitu koju skinete dok otvarate masku te masku lijepo položite na lice i ostavite ju tako 20-25 minuta. Po skidanju maske ukoliko vam koža nije upila kompletan sadržaj isti možete umasirati u kožu jer se ova maska ne ispire.

Efekt nakon upotrebe ove maske bio je zaista impresivan jer ten je bio u potpunosti ujednačen i svjež, pore su bile manje vidljive a koža na dodir mekana i bez nepravilnosti, gotovo nerealan osjećaj da budem iskrena. Isto tako, koža je bila nahranjena i nije me niti jedan dio lica zatezao.

Bioskin maska sastav

Maska je također namijenjena jednokratnoj upotrebi a sastav je dostupan klikom na ovaj link.

Starskin Calming Bio-Cellulose Second Skin Facial Mask Starskin mask how to use

Izuzetno zanimljiva kombinacija za koju smatram da zaista najbolje odrađuje svoj posao u suradnji piling+maska mada ću isprobati i samo masku pa ću nadopuniti recenziju. Iako su oba proizvoda za jednokratnu upotrebu a cijena im iznosi oko 80kn mislim da svaka žena zaslužuje barem jednom mjesečno spa tretman kod kuće jer mislim da ću na taj način i ja koristiti ovu duo kombinaciju. Također s obzirom na pakiranje smatram da su ovakvi proizvodi idealni za putovanja. Efekt nije kratkotrajan jer moja je koža i tjedan dana nakon upotrebe meka na dodir i ten je i dalje ujednačen no pore su se već sutradan vratile u prvobitno stanje ali vjerujem da bi se nekom redovitom upotrebom i taj efekt produljio. S obzirom da se efekt vidi odmah nakon prve upotrebe mislim da bi ovi proizvodi bili odlični kao podloga makeup-u prije nekih posebnih događaja.

Sve u svemu jako su mi se svidjela oba proizvoda i namjeravam isprobati i druge maske iz ponude a vi više o brandu i ponudi možete pročitati na Starskin službenoj web stranici – www.starskinbeauty.com .

Da li ste isprobali nešto od Starskin branda i da li ste se već susreli sa pilingom i maskom u ovakvom obliku?

Starskin Douglas

*pr uzorci