Scholl | Velvet Smooth set za njegu noktiju

Ususret ljetu svi se na svoj način pripremamo dočekati ga što spremnijima a nekako kada pričamo baš o ljetnim pripremama koža, kosa i nokti su tu na prvom mjestu kao oni koji iziskuju dodatnu pažnju. Scholl kao dugogodišnji partner nama ženama i ovoga puta pobrinuo se da uštedimo i vrijeme i novac te sa lakoćom preskočimo odlaske u salone za njegu noktiju te se u udobnosti vlastitog doma pobrinemo za svoje nokte. U narednim tjednima testirat ću Scholl Velvet Smooth set za njegu noktiju no dok čekate na moju recenziju u nastvaku u kratkim crtama možete pročitati o čemu se točno radi.

Scholl

Scholl – Inovativni Velvet Smooth set za njegu noktiju, za rezultate kao iz salona, u vlastitom domu

Lijepi nokti rezultat su kontinuirane i pažljive njege tokom čitave godine a kako bi postizanje što boljih rezultata bilo što jednostavnije za to se pobrinuo Scholl. Trostruka kombinacija turpijanja, zaglađivanja i poliranja stvara sjajne nokte zdrava izgleda uz WOW efekt. Jedinstveni sustav omogućuje njegu noktiju profesionalne kvalitete, ne samo na stopalima, nego i na rukama, uz maksimalnu jednostavnost korištenja.

Scholl Velvet Smooth

Za postizanje što boljih rezultata uz Scholl Velvet Smooth™ set za njegu noktiju, njega se treba provoditi u tri koraka: turpijanje, zaglađivanje i poliranje. U pakiranju su uključene tri različite brusne glave, koje se jedna za drugom mogu jednostavno umetnuti u uređaj i koristiti pri dvije brzine. Nokte prvo isturpijamo u željeni oblik a potom im zagladimo površinu te ih na kraju ispoliramo i tako dolazimo do željenog WOW efekta.

Za završnu njegu dostupno je i Scholl ulje za njegu noktiju koje sadrži 7 hranjivih biljnih ulja a jednostavno se nanosi priloženom četkicom, za još sjajnije i zdravije nokte.

Scholl Velvet Smooth za njegu noktiju

Velvet Smooth™ set za njegu noktiju dostupan je u maloprodaji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299,99 kuna. Također su dostupni Velvet Smooth ulje za njegu noktiju (5ml, preporučena maloprodajna cijena 59,90 kuna) kao i zamjenske glave za njegu noktiju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 74,90 kuna.

RB_Scholl_Blister Pack_Nail_Care_System_FOP RB_Scholl_Blister Pack_Nail_Care_Oil_FOP