Vichy Liftactiv Serum 10 Eyes&Lashes

Posljednjih mjeseci (čitaj pola godine) koristim Vichy serum za oči i trepavice koji sam dobila od strane Vichya a kako se ja zaista odlično slažem sa Vichy proizvodima još od puberteta svakako me razveselilo isprobati jedan ovako zanimljiv serum.

Učinak seruma bi trebao biti vidljiv već nakon prve upotrebe.

Ono što bi ovaj serum trebao pružati jest ukloniti sve znakove starenja te jačati trepavice.

Koristila sam ovaj serum samo ujutro prije moje dnevne okoloočne kreme, s napomenom da sam dnevnu okoloočnu kremu nanijela 10-15min nakon seruma iako je on upio odmah i nije bilo potrebe za razmakom ali mene su zanimale promjene.

Dakle, serum sam nanosila ujutro te ga pustila da djeluje samostalno nekih 10-15min, ono što bi primijetila nakon tog kratkog perioda jest da moji tamno plavi podočnjaci nisu bili toliko tamni a u nekim “boljim danima” kada bi bila tek samo natečena (bez podljeva) efekt posvjetljivanja je bio još intenzivniji, odnosno, ona blistavost koja je naglašena na samoj deklaraciji proizvoda je zaista bila vidljiva.
Natečenost koju spominjem mi ne bi smanjio ali to sam ionako prepuštala okoloočnoj kremi koja mi je bila potrebna nakon ovog seruma.
Moram priznati da ja imam jako dehidrirano okoloočno područje te samim tim i jako izraže linije a naravno da je tu već i nekoliko bora, ništa pretjerano ali tu su. Uglavnom, veći mi je problem ta uvijek prisutna dehidracija. Na kraju krajeva, genetika je također učinila svoje i moj osmijeh je identičan očevom, koliko je bio isti na usnama toliko je bio isti i oko očiju tako da sam se ja jednostavno prestala nadati da će te sve silne linije ili bore nestati sa kremom ili serumom. Dakle, pretpostavljate, ja tu nisam vidjela promjene ali ih nisam niti očekivala.
Već dugo vremena koristim Art Deco serum za trepavice tako da ne znam da li sam adekvatna osoba da kažem išta o djelovanju ovog seruma na trepavice ali Art Deco serum koristim više od godinu dana a ovaj serum tek pola godine i moram zaista priznati da mi trepavice nikad nisu bile gušće i dulje nego unazad par mjesece, da li je ta kombinacija dobra za njih ili jednostavno dodatna njega godi mojim trepavicama, zaista nisam sigurna šta bi vam po tom pitanju rekla pa bi radije taj segment zaobišla.

Tekstura seruma je vrlo lagana, gotovo vodenasta ali opet ne toliko vodenasta da ju neće osjetiti jer po nanošenju svakako i osjetite i vidite da se nešto dešavalo ili se dešava na okoloočnom području.
Iznimno se brzo upija i iako ne zagladi dovoljno moje linije koža je ipak nešto elastičnija ali pogled definitivno blistaviji.

Ovo je jedini okoloočni serum koji je namijenjen i okoloočnom području i trepavicama pa se nanosi po cijelom kapku kako je i prikazano na gornjem prikazu.
Serum dolazi u pakiranju od 15ml sa pumpicom na vrhu i jedan vam je pritisak dovoljan za oba kapka. Pakiranje je “metalno” pa je proizvod nekako uvijek ugodne “svježije” temperature, zapravo idealne za nanošenje na okoloočni dio. Cijena ovog proizvoda je 235kn a po otvaranju traje 6mj za koliko ćete ga i potrošiti.
Zadovoljna sam ovim serumom zbog svježine koju mi daje i koja je meni jako potrebna. Nikako mi nisu dragi moji tamno plavi podočnjaci koji su još pritom i udubljeni i svaka pomoć je meni osobno dobrodošla. Isto tako, ovaj je serum krasna podloga za svaku okoloočnu kremu i svaki korektor što je isto tako jedan veliki plus.
Kako mi je serum pri kraju vjerujem da ću ga kupiti naročito zbog hladnih sivih dana koji nam tek dolaze, vjerujem da će biti jednako dobar i koristan kao što je bio i za vrijeme nešto toplijih dana, sada će samo biti potrebniji.
Koristite li serume za okoloočno područje?
lp