Razgovarajmo o – dosadnim beauty ritualima

Kategorije: Razgovarajmo o ...

beauty blogger problems

Sigurna sam da nisam jedina koja je gotovo zaljubljena u beauty svijet ali koja usprkos toj činjenici jednostavno mrzi pojedine beauty rituale no nikako ih ne može izbjeći. Kako je danas dan upravo za jedan od tih rituala došla sam na ideju ovog posta te se nadam da ćete i vi podijeliti koji su vama rituali užasno naporni i dosadni i jednostavno ih odradite preko volje.

1) Skraćivanje, uređivanje, lakiranje i tako tim redom … uglavnom, općenito ne volim svoje kratke i krhke nokte ali onaj dan kada se moram pozabaviti njima ih mrzim još više. Uglavnom, najčešće se stručne osobe bave mojim noktima no ni tada mi taj ritual nije drag jer sam sigurno tih sat vremena mogla i bolje provesti.

2) Depilacija ili brijanje …. OMG kako je ovo bolno i dosadno a toliko nužno, definitivno najgora nužna obaveza.

3) Pranje i sušenje kose ne bi bilo toliko naporno da moja kosa nije zahtjevna. Kako se moja kosa brzo masti, tanka je i duga te zbog posla svaki dan mora biti uredna, moje pranje kose se svodi na svaki dan ili svaki drugi dan. Činjenica da je duga a tanka govori da ju moram ujedno svaki dan i fenirati … mislim da shvaćate moju patnju.

4) Nikako ne volim maske za kosu koje moraju stajati na kosi satima, (zapravo, meni je i 20min previše) naročito ako su skupe, više od 5min do 10min jednostavno nije vrijedno pažnje osim ako je efekt toliko vidljiv da ga i moj muž primijeti na meni.

5) Pranje kistova … pfff, mislim, što reći osim da bi voljela da jednoga dana umjesto gumenih rukavica koje su navodno pomoć pri pranju kistova izmisle neki stroj za pranje kistova, jer ja bih ga prva kupila i zapravo bi on i bio koristan.

To bi bilo to, ja idem oprati kosu a vi slobodno olakšajte dušu sa vama dosadnim i napornim beauty ritualima!?

Tagovi: