Priprema kože za zimu uz Derma Venus & Giveaway

Kategorije: Giveaway

Derma Venus tretmani

Nedavno sam vam predstavila u jednom kratkom članku ordinaciju Derma Venus koja ne samo da je meni ustupila tretman kojim se polako počinjem pripremati za hladniji period godine nego i za tri moje čitateljice.

U ugodnom ambijentu dočeka me je jedan srdačan timski dvojac – Vesna i Marija, koje su me polako uputile što i kako sa kožom u vidu hladnijeg perioda godine a onda smo krenuli u predstavljanje tretmana koji nude.

Derma Venus recepcija Derma Venus čekaonica Derma Venus ordinacija

Na samom početku napravile su nužno potrebnu analizu kože, kako bi koži dopustili da sama odabere ono što joj nedostaje. Skin analiza mjeri 5 parametara kože te nakon analize na dobivenom primjerku dobijete komplentan uvid u trenutno stanje vase kože. Ovisno o tome odabire se odgovarajući tretman.

Moja koža se pokazala kao blago dehidrirana, dovoljno elastična, masnoća kože se pokazala na niskom nivou i na obrazima i na čelu. Pora na obrazima ima dosta ali kako nisu pretjerano izražene meni ni ne predstavljaju problem, mrlja imam tek nekoliko a stanje sa borama je osrednje jer ciljano smo analizirali okoloočno područje.

Derma Venus analiza kože

U mom tretmanu koristili su kozmetiku Reviderm. Reviderm je linija kozmoceutika-TJ. učinkovitija od kozmetike jer je kombinacija kozmetičkih i farmaceutskih sastojaka. Stvara energiju unutar kože što dovodi do proizvodnje novih stanica, te su rezultati vidljivi odmah. Ovaj brand dostupan je samo u odabranim poliklinikama i ordinacijama.

Reviderm Derma Venus

U tretmanu koji su namijenili meni, isprobala sam različite proizvode i tehnike. Krenulo je sa čišćenjem kože lica te toniziranjem (Clenasing milk i Thermal tonic). Zatim smo nastavili sa pilinzima, odnosno prvo enzimatskim tekućim pilingom koji ulanja mrtve stanice kože i poboljšava prodiranje aktivnih sastojaka te potom enzimatskom piling pastom koja služi pročišćavanju poru i površine kože te smo prešli na mikrodermoabraziju.

Derma Venus Anaviglam

Mikrodermoabrazija sa Reviderm Skin Peeler-om moderna tehnika za nježno i uspješno uklanjanje gornjeg rožnatog sloja kože, dovodi do povećanog rasta mladih stanica. Tretman je potpuno bezbolan, nježan i ugodan. Na dijelu kože koji tretirammo , primjenjuje se lagano usisavanje i istodobno kontroliran protok kristala obavlja abraziju. Mikrodermoabrazija je najbolji preduvjet za učinkovito prodiranje aktivnih sastojaka koje se nakon toga nanose na kožu.

Neposredno prije UZV-a nanese se na kožu ultrazvučni gel bogat hijaluronskom kiselinom, koji će dodatno revitalizirati  kožu ,a UZV će ga potisnuti u dublje slojeve kože.

Derma Venus poliklinika

Kao dodatak njezi odabran je koncentrat vitamina C (skin activator) koji pomaže revitalizaciji kože te povećava njenu elastičnost, potom je došao red na okoloočnu njegu a korišten je Eye Glicosomen gel koji služi za intenzivnu njegu osjetljive kože oko očiju.

Isprobala sam i Nourshing masku koja poboljšava čvrstoću kože te omogućava regulaciju vlage i za sam kraj odabrana je Pycnogenol OPC crème visoko kvalitetna krema koja je razvijena kao krema protiv starenja, jača strukturu kože i ujednačava ten.

Sve u svemu, bila sam jako zadovoljna pristupom, uslugom, tretmanom i proizvodima pa je Derma Venus odlučio ugostiti i tri moje sretne čitateljice na tri tretmana od kojih je jedan posvećen revitalizaciji kože, drugi hidrataciji a treći regeneraciji kože a čitavu će priču zaokružiti također kozmetika Reviderm koju će za vas pomno odabrati Skin analizator.

Sve što morate napraviti za sudjelovanje jest u komentarima ispod posta napisati Derma Venus – *tretman koji je potreban vašoj koži, dakle, revitalizacija, hidratacija ili regeneracija ili barem koji si želite isprobati.

Darivanje je otvoreno za sve samo imajte na umu da je Derma Venus ordinacija u Zagrebu a darivanje traje do 02.11. do 23:59h a 03.11. objavljujemo sretne dobitnice.

Sretno!