SPRING GIVEAWAY / PROLJETNO DARIVANJE

Hvala vam svima na podršci kojom ste me popratili u seriji postova “Beauty Spring Selection” u kojoj ste mogli pročitati o mojim kozmetičkim preporukama za ovo proljeće.
Ukoliko ste propustili neki od postova klik na pojedini segment vodi vas direktno na stranicu …
.. kako mi je drago čuti pozitivan feedback na moje prijedloge tako mi je još draže nagraditi vašu podršku ..

Naime, odlučila sam napraviti jedno proljetno darivanje za pet sretnih dobitnica iz svakog segmenta kako su i postovi objavljivani, dakle, njega lica, njega tijela, njega kose, mirisi i make up.

Vichy i ja darivamo jednu sretnu dobitnicu sa Night Detox najnovijom kremom iz linije Normaderm o kojoj ste moje dojmove mogli pročitati u ovom postu.

Pravo vrijeme za borbu protiv celulita je upravo proljeće, tj tu borbu treba početi na vrijeme a u tome nam pomaže Biobaza sa svojom maskom od zelene gline i 3u1 noćnim tretmanom za jednu sretnu dobitnicu ;).

Da bi kosa bila čista i sjajna pomaže nam Douglas Hair šampon sa keratinom, da bi vrhovi bili zaštićeni pomaže nam Pantene Pro-V serum a da bi kosa dobila željeni volumen pomaže nam Batiste koji sudjeluje u ovom darivanju sa XXL Volume suhim šamponom a recenziju istoga možete pročitati u ovom postu. Ovaj set za kosu će osvojiti jedna sretna dobitnica među vama ;).

L’Oreal Luxe je odlučio darivati jednu sretnu dobitnicu Cacharel Amor Amor In a Flash eau de toilette 100ml a o istome možete saznati više u ovom postu.

Dugo sam razmišljala kako se odlučiti što darivati u ovom segmentu i odluka je pala na jedan Elizabeth Arden set sastavljen od palete šest sjenila te jednog rumenila, jednog sjajila i dva ruža koji će također moći osvojiti jedna sretna dobitnica.
***
Dakle, to su bile nagrade a sada slijede pravila
– darivanje je internacionalno u trajanju od 05.04.2014. do 19.04.2014. do ponoći 
nagrada je pet komada no vi se možete prijaviti za svaku nagradu samo u odvojenim komentarima i ne istog dana a prijavljujete se na sljedeći način – upišite svoje ime ili nick te dodajte crticu i napišite za koju se nagradu prijavljujete (npr: petra – njega kose ili maja – njega lica)
prijavljujete se isključivo u komentarima ispod ovog posta na blogu !!!
– ukoliko ste aktivni na nekoj od društvenih mreža bilo bi mi drago da lajkate profil stranice i sliku darivanja a klik na pojedinu navedenu društvenu mrežu u nastavku vam olakšava taj posao:
*Instagram profil + lajk na fotku

… no ako niste aktivni na istima, društvene mreže nisu uvjet !

– kada objavim imena pet sretnih dobitnica iste mi se moraju javiti u roku od 48h na mail anaviglam@gmail.com sa svojim podacima a ukoliko se iste ne jave u zadanom roku izvlačim automatski nove dobitnice
– ukoliko imate nejasnoća oko prijava kontaktirajte me na mail anaviglam@gmail.com
To bi bilo to dragi moji čitatelji …. sretno svima 😀 !!!!!!
Nagradne igre možete pogledati i na portalu Osvojito (KLIK) !!!
Ivana
lp