NUXE Rêve de Miel® novi proizvodi

“Laboratorij NUXE je oduvijek inspiriran prirodom. Očuvanje biološke raznolikosti jedan je od njegovih glavnih briga. Laboratorij NUXE otkrio je da med sa svojim višestrukim osobinama te u kombinaciji s dragocjenim biljnim uljima, predstavlja idealno rješenje za njegu suhe kože. Rêve de Miel® je linija hranjivih i iznimno ugodnih tretmana čija se učinkovitost temelji na trostrukom djelovanju = obnovi lipida, umirujućem i obnavljajućem djelovanju.”

Rêve de Miel® Baume Lèvres au Miel Ultra-Nourrissant et Réparateur
Medeni balzam za usne – iznimno hranjiv i obnavljajući

*limitirano izdanje
15ml / 87,40kn

Hranjiva i obavljajuća formula ovog poznatog balzama ovoga puta dolazi u tri limitirana izdanja posvećenima poštovanju prema prirodi, zaštiti pčela i francuskoj kvaliteti. Staklena ambalaža boje jantara i kartonska kutijica dobivena iz šuma kojima se odgovorno upravlja, predstavljaju „neo-ljekarnički“ stil.

Bogata tekstura ovog balzama moj je vjeran saveznik već godinama. Gusta tekstura doslovno se topi na usnama a mirisna kombinacija meda i esencijalnih ulja čini ga još slasnijim. Kako bi usne bile adekvatno nahranjene, zaštićene i obnovljene u prvim redovima zaduženi su ovi sastojci; med, dragocjena biljna ulja, pčelinji vosak, shea maslac i Oleoactif® propolisa a ostatak sastava dostupan je klikom na ovaj link. Inače, nova formula ovog balzama je obogaćena je s čak 25% više shea maslaca u odnosu na staru formulu što se i osjeti u primjeni.

Ovaj balzam pogodan je kao dio večernje njege tako da ga se nanese u debljem sloju na usne ali i oko usana za intenzivnu obnovu tijekom noći, također se može koristiti i kao piling za usne tako da pomiješate jednu žličicu šećera s malo balzama i protrljate po usnama a zatim uklonite piling i ponovo nanesete balzam, a nije na odmet koristiti ovaj balzam ni na ostatku suhe kože lica.

U svakom slučaju ovo je proizvod vrijedan pažnje posebno u hladnijem periodu godine.

Rêve de Miel® Baume Visage Ultra-Réconfortant
Iznimno umirujući balzam za lice

50ml / 210,00kn

Ovaj jedinstveni balzam za lice s medom, dragocjenim prirodnim uljima i propolisom intenzivno njeguje, umiruje i obnavlja kožu, istovremeno ju štiteći od vanjskih čimbenika (hladni vjetar, niske temperature…). Koži je vraćena udobnost i osjećaj ugode. Hrapavost, crvenilo, iritacije i peckanje su ublaženi. Glavni aktivni sastojci prirodnog porijekla su; med, Oleoactif® propolis, dragocjena prirodna ulja (argan, rižine mekinje, makadamija), shea maslac i ekstrakt ječma a preostali sastojci dostupni su klikom na ovaj link.

Ova krema u formuli balzama zaista je jako bogata a koža ju neočekivano brzo upija i ostavlja kožu nahranjeno i zaštićeno, posebno sam taj dojam imala tijekom hladnijih zimskih dana i na putovanjima. Odličnom mi se pokazala i kao dio večernje ali i dnevne njege te je jako dobra podloga za makeup. Smatram da odgovara normalnoj do suhoj koži i naravno onoj dehidriranoj, a vjerujem kako bi odgovarala i mješovitoj i masnoj koži upravo u hladnije doba godine ili barem kao povremeni večernji tretman. Miris kreme je intenzivan ali brzo hlapi s kože lica, no kako je ugodan meni ne smeta. Volim koristiti ovu kremu najčešće kao dio večernje njege jer obnovi, nahrani i zaštiti adekvatno kožu a i umiri eventualne iritacije nastale tijekom dana. U svakom slučaju ovo je još jedan krasan Nuxe proizvod koji vrijedi isprobati.

Rêve de Miel® Baume-Huile Corps Fondant au Miel
Topivi uljni balzam za tijelo s medom

200ml / 168,75kn

Ovaj slasni balzam za tijelo s medom i dragocjenim prirodnim uljima, intenzivno hrani i obnavlja suhu i vrlo suhu kožu tijela te ublažava osjećaj iritacije. Njegova topiva tekstura se tijekom masaže pretvara u ulje, ali bez masnog i ljepljivog osjećaja na koži. Iz dana u dan, koži je vraćena udobnost i olakšanje, bez svrbeži i iritacija. Namijenjen je i normalnoj koži tijekom zimskih mjeseci kada dolazi do intenzivnog isušivanja kože u grijanim prostorijama.

Moram priznati kako mi je ovo vjerojatno jedan od top tri proizvoda za tijelo ikada. Naime, riječ je o bogatoj ali jako mazivoj teksturi koja lijepo klizi po koži i ostavljaju ju obnovljenom, nahranjenom i zaštićenom. Koža je po nanošenju momentalno mekša a taj osjećaj ugode traje satima. Ono što također traje jest neodoljivo slastan miris meda, mimoze i bagrema i zato ovaj balzam najviše koristim kao dio večernje njege tako da ga nanesenim nakon tuširanja po cijelom tijelu. Nije mi stvorio nikakve iritacije, upravo suprotno, često bi smirio iritacije a koža mi nikada nije izgledala tako nahranjeno i zdravo. Glavni aktivni sastojci prirodnog porijekla su; med, dragocjena prirodna ulja (argan, borač, suncokret) a ostale sastojke možete saznati klikom na ovaj link.

Ako bi od ova tri proizvoda morala odabrati samo jedan tada bi se odlučila upravo za ovaj posljednji odnosno topljivi balzam za tijelo, jer ovakav proizvod je jedinstven kao takav i teško mu nalazim alternativu u smislu njege, upijanja, zaštite i smirivanja iritacija, naime, koža mog tijela je inače jako suha i upotrebom ovog balzama imam osjećaj da se preporodila.