New In #19

Iako na većini blogova možete pročitati da su na “dijeti” od kozmetike na mom to vjerojatno nećete nikada pročitati 😛 stoga kod mene danas ide jedan new in post sa nekim novitetima kozmetičkog profila ;).
Jučer sam objavila post o srdačnom gostoprimstvu u Chanel prostoru u Martimexu te vam i tamo pokazala novitete s toga ću ih sada samo brzinski preletiti.
Strašno padam na limitirane kolekcije, jednostavno su mi neodoljive. Nova Chanel LE proljetna paleta s potpisom Chanela je zaista posebna jer se razlikuje od paleta iz redovne linije jer su sjenila tamo zapečena. Naime, ova sjenila iz 537 Quadrille palete me podsjećaju na Chanel mono sjenila jer to su jedina mono sjenila od HE kozmetike koja kupujem jer opravdavaju svoju cijenu. Nadalje, D’Ombre sjenila ionako planiram skupiti sva jer nema boljih a nijansa 92 Diapason je nešto spektakularno i baš u tonu koji preferiram i naravno da sam ju morala imati u svojoj kolekciji.
Chanel je pokazao svoju naklonost prema blogerima te smo dobili prekrasne poklone koji su zaista za svaku pohvalu. Hydramax + Activ serum jedva čekam isprobati jer nisam nikada koristila niti jedan Chanel serum a moram priznati da me ova tirkizna nijansa sadržaja strašno privlači. Kultni Chanel No5 koristim i uvijek imam jedan u kolekciji jer jednostavno nije ista polica sa parfemima bez njega a o Chanel maskarama (Inimitable) ionako imam sve same pohvale tako da znam da će mi dobro doći.
Jutros sam podigla na pošti paketić od drage kolegice Jelene ( Jelena’s Wonderful Colors ) koja me je apsolutno iznenadila sa istim jer ga nisam očekivala.
Lijepo upakirano i u žutom tonu od napitka (mljac) do mašnica i krasne Inglot palete te naravno jako srdačnog pisma.
Sjenila volim a ovo gore su baš moje nijanse tako da znam da će ova paleta biti itekako u upotrebi kod mene i draga Jelena još jednom puno hvala !!!
Nedavno sam bila na Kozmo eventu koji se organizirao povodom predstavljanja branda Organix o kojem više možete saznati klikom na ovaj link.
Dobila sam regenerator te ulje iz linije sa kokosovim uljem mada sam ja već prije kupila liniju sa keratinom te arganovim uljem koji će imati prednost jer već dugo čekaju na svoj red.
Nadalje od noviteta na našem tržištu ustupljena mi je i nova Vichy Liftactiv Advanced Filler krema o kojoj više možete pročitati klikom na ovaj link.
Uz mnoge kolegice blogerice sudjelujem u testiranju narednih 100 dana gore navedena tri Vichy proizvoda od kojih sam gel za umivanje već koristila te imam samo pohvale za isti a svakako mi je i serum zanimljiv dok sam se sa kremom više bazirala samo na određena područja poput vrata i čela.
Nedavno mi je stigao paket sa iHerba (UZO074 kod za popust) te mi je stigla Giovanni linija za njegu kože i to redom gel za umivanje, piling i maska. Kako mi koža trenutno nije u fazi problematične a ni masne ovu liniju čuvam za ljeto.
Uz navedeno naručila sam i Kiss My Face Exfoliating gel za umivanje koji koristim tokom dana te ponekada ujutro i svakako je zanimljiv mada sam očekivala više jer sam bila izuzetno zadovoljna maskom.
Stigao mi je još jedan paket sa iHerba (UZO075 kod za popust) ali u ovom su bili samo novi Real Techniques kistoviza usne, kabuki te za bronzer, još ih vjerujte mi nisam koristila pa vam ne mogu ni reći svoje dojmove.
Nedavno sam bila na još jednom eventu tj na predstavljanju La Roche Posay Effaclar Duo + kreme u varijanti poboljšane formule te više o proizvodu i eventu možete pročitati klikom na ovaj link.
Nadalje, još jedan novitet na tržištu je Novexpert Repulp maska također ustupljena na recenziju pa nakon što ju detaljno isprobam slijedi recenzija ali do tada više možete saznati klikom na ovaj link.
Golden Rose Terracotta rumenila ( 01 & 08 ) te Terracotta sjenilo ( 107 ) obožavam te kada sam ih ugledala na sniženju od 50% odmah sam ih zgrabila :D. Neka rumenila sam već recenzirala pa o njima možete pročitati više klikom na ovaj link.
Cacharel Amor Amor in a flash sam dobila na poklon od L’Oreal Luxe i zaista sam oduševljena kombinacijom osvježavajućih mirisnih nota mandarine i marelice koja se zaokružuje crvenom jabukom. Dok se te osvježavajuće note isprepliću kombinacija karamele, vanilije i cimeta daje onu senzualnu toplinu.
Kako smo na Bobbi Brown eventu dobili na poklon bon sa kojim pri kupnji jednog proizvoda na poklon dobivamo sjenilo ja sam sa se odlučila na kupovinu Sparkle sjenila u nijansi Taupe 21 te sjenila u stiku u nijansi Vanilla koju je E. Ferreira korstio u looku koji možete vidjeti klikom na ovaj link. Na poklon sam dobila mono sjenilo u nijansi Banana 3.
Nedugo poslije u prolazu sam kupila ponovo Bobbi Brown proizvod a radi se o Illuminating Bronzing puderu kojega ja koristim kao rumenilo u neodoljivoj proljetnoj nijansi Maui 3.
Kao neka nadopuna rumenilu kupila sam i iz proljetne LE Dior kolekcije ruž u nijansi 757 Souveraine.
Uz ruž iz Dior LE ’14 kupila sam i Pore Minimizer Primer koji jedva čekam da isprobam a nekako sam željela isprobati i novi Vichy Teint Ideal fluid jer dobila sam tester u nekom magazinu i jako mi se svidio.
Fluid sam kupila iako sam na poklon od Vichy-a dobila Teint Ideal puder no isti je namijenjen suhoj koža a kako moja to nije, nije bilo smisla ni da testiram isti.
O ovoj liniji novih Vichy pudera možete pročitati više klikom na ovaj link.
Na recenziju mi je ustupljeno mlijeko te tonik od Olivala iz linije sa smiljem a ja sam se istima toliko oduševila da sam otišla kupiti piling i masku iz iste linije jer ovaj zimski period je zaista idealan za ovakve proizvode. O ovoj liniji više možete pročitati klikom na ovaj link.
Lush Mask of Magnaminty volim i jednostavno joj se uvijek vračam i zaista je krajnje vrijeme da joj posvetim recenziju.
La Roche-Posay fiziološki gel sam kupila za umivanje prema potrebi jer kako stalno nešto isprobavam i koja koža postaje osjetljivija i zaista mi ovaj gel dobro dođe za one dane poput slobodnih dana kada mi ne treba ništa osim dobre kreme na licu.
Nikel okoloočni serum sam kupila jer mi trenutna okoloočna krema nije dovoljna i oduševljena sam ovim serumom jer sam znala kupovati znatno skuplje a sa jednakim efektom. Kako mi je ovo prvi Nikel proizvod svakako ih planiram malo bolje istražiti.
Još jedan Bobbi Brown poklon uz gore navedeno sjenilo – Extreme Party maskara koju još nisam isprobala ali svakako se radujem.
Taj dan kada sam pokupila maskaru putem sam stala u Bipu i kupila jedan Gariner Perfect Blur za rezervu (btw, u Bipi je najjeftiniji) jer sam oduševljena istim a kada sam ugledala Bourjois CC kremu (klik za više informacija) odlučila sam ju isprobati pa da vidimo kakve su drogerijske CC kreme. Usputno sam primijetila i nova Bipina sjajila a kako sam sa Look By Bipa proizvodima zadovoljna odlučila sam isprobati barem jedno i mislim da će na istom ostati jer nisam zadovoljna.
To bi bilo to, jedan malo opširniji new in sa šarolikim proizvodima … dodatna pitanja ostavite u komentarima 😉 a i zanima me što ste vi u posljednje vrijeme kupovali ?!
Ivana
lp