Blogorođendan

Kategorije: Giveaway, Promo

Dragi moji čitatelji,

ukoliko me pratite već duže vremena znate da kraj godine označava i rođendan bloga Anaviglam. Kada sam ga 2011-te godine započela nisam ni sanjala da ću ga toliko zavoljeti i da će isti biti toliko čitan, jednostavno kao da sam iznenadila samu sebe ovim svojim projektom. Volim svoj blog i dio je moje svakodnevnice, kako je vrijeme prolazilo shvatila sam koliko mi znači i nikada mi zapravo nije bilo žao niti jedne sekunde koju sam mu posvetila. Iako jedan korektan blog zauzima dosta vremena meni nije žao uskratiti si slobodno vrijeme prvenstveno zato jer volim ovaj svoj projekt koji je u potpunosti saživio sa mnom a nadalje tu ste i svi vi dragi moji čitatelji kojima se ovim putem želim zahvaliti. Hvala vam od srca što me pratite i podržavate, željela bih da si barem možete pretpostaviti koliko to meni znači jer upravo je to ono nešto što me gura ka naprijed, vi ste moje veliko veselje i zbog vas Anaviglam blog slavi još jedan svoj rođendan u nizu.

S obzirom da spominjem blogorođendan znate da niti jedan rođendan ne može proći bez poklona stoga sam i ja u suradnji sa partnerima bloga pripremila za vas čitav niz lijepih poklona. Već vam je dobro poznato da svake godine obilježimo blogorođendan sa čitavih mjesec dana darivanja no ovoga puta darivanja će trajati u čak nešto dužem periodu što me jako veseli jer na taj način vam mogu uzvratiti vašu pažnju.

Sa darivanjima krećemo od utorka 24.11.2015. i odmah ću vam napomenuti da ću svakog utorka do kraja godine objaviti novo darivanje a svako darivanje trajati će po tjedan dana i ono najbolje od svega jest da će sa svakim darivanjem biti više dobitnica jer u svakom darivanju moći ćete se prijaviti za više nagrada. Više detalja biti će objavljeno u narednim postovima sa darivanjem.

Svakako budite u toku sa objavama na blogu jer prvo darivanje je pred vratima a do tada vam želim ugodan snježni vikend koji je pred nama.