Trenutno testiram | Braun Silk-expert IPL s tehnologijom SensoAdapat

Braun IPL 2

Braun Silk-expert IPL je klinički testiran uređaj koji trajno uklanja vidljive dlačice s lica i tijela u udobnosti vlastitog doma. Upravo je Braun Silk-expert IPL uređaj koji testiram posljednjih tjedana a danas vam donosim svoje prve dojmove.

Prije svega, istaknula bi kako je Braun Silk-expert IPL uređaj dostupan u 3 različita pakiranja;

1. Braun Silk- Expert IPL BD 5001
Uređaj Braun Silk-Expert IPL BD 5001 komplet sadrži i Gillette britvicu, uz pomoć koje biste tretirali željeno područje prije samog korištenja IPL uređaja.

AID-A03-0028471_Silk_expert_BD_5001_What__s_in_the_box_Product_image

2. Braun Silk-Expert IPL BD 5008
Uređaj Braun Silk-Expert IPL BD 5008 komplet sadrži i četkicu za čišćenje lica, kako bi zablistala i vaša koža na licu uz korištenje Braun Face epilatora.

AID-A03-0028477_Silk_expert_BD_5008_What__s_in_the_box_Product_image

3. Braun Silk-Expert IPL BD 5009
Uređaj Braun Silk-Expert IPL BD 5009 komplet sadrži i četkicu za eksfolijaciju tijela, kako biste uklonili mrtve stanice kože te tako vidno poboljšali izgled kože.

AID-A03-0028473_Silk_expert_BD_5009_What__s_in_the_box_Product_image

Dostupnost i cijene Braun Silk- Expert IPL paketa možete saznati klikom na ovaj link. O promotivnim akcijama Braun Silk-Expert IPL uvijek ćete biti informirani na FB stranici bloga.

Braun

Trenutno testiram Braun Silk-Expert IPL BD 5008 komplet koji sadrži i četkicu za čišćenje lica, o kojoj ćete moći također pročitati više informaciju u jednoj od narednih objava a samu recenziju uređaja Braun Silk-Expert IPL BD 5008 možete očekivati krajem svibnja.

BRAUN Braun četkica 2u1 za čišćenje lica

Pakiranje Braun Silk-Expert IPL BD 5008 kompleta sadrži sljedeće;

Braun Silk-Expert IPL BD 5008 uređaj, transformator koji uključuje strujni kabel i utikač te četkicu za čišćenje lica.

Braun laser IPL

Što je to Braun Silk-Expert IPL uređaj i kome je namijenjen?

Braun Silk-Expert IPL uređaj uklanja dlačice koristeći tehnologiju intenzivnog pulsirajućeg svijetla. Kako nitko od nas nema istu, ujednačenu nijansu kože po cijelom tijelu, Braun je prvi i jedini razvio tehnologiju Senso adapt koja neprekidno očitava nijansu vaše kože (80 puta u sekundi) i sukladno rezultatima prilagođava intenzitet svjetlosti kako bi tretman bio što učinkovitiji i sigurniji te prikladan za korištenje tijekom cijele godine. Uređaj Braun Silk-Expert IPL mogu koristiti žene i muškarci po cijelom tijelu osim što se kod žena ne smije koristiti u blizini očiju ili duž čela, dok se kod muškaraca uređaj ne smije koristiti na licu, vratu ili intimnoj zoni. Uređaj Braun Silk-Expert IPL najučinkovitiji je na svijetlim do srednje tamnim nijansama kože sa prirodno svijetlim do tamnosmeđim/crnim dlačicama. U tablici niže možete vidjeti prikaz kombinacije nijansi kože i boje dlačica.

Braun tablica

Koji je način rada tretmana Braun Silk-Expert IPL uređaja?

Upotreba Braunovog Silk-Expert IPL uređaja osmišljena je tako da to bude praktičan, lagan, siguran i jednostavan tretman kod kuće. Pri upotrebi, moguće je odabrati između dvije različite postavke svjetlosti „normalne ili nježne.“ Normalan način rada preporučuje se za veće površine poput nogu, ruku, prsa ili leđa, dok je nježan način rada idealan za tretiranje osjetljivih područja poput bikini zone ili pazuha te za početnice u epilaciji. Isto tako, Braun Silk-expert IPL nudi još dva specifična načina rada a to su „klizanje“ ili „pritisni pa otpusti.“ Načina rada „klizanje“ funkcionira da bez prekida pomičete uređaj od dna prema vrhu područja koje tretirate, a uređaj će tako koristiti više bljeskova pa će biti i manje propuštenih područja. Način rada „pritisni pa otpusti“ preporuča se za tretiranje osjetljivih i teže dostupnih područja poput koljena, gležnjava, bikini zone ili lica kod žena. Za aktiviranje ovakvog načina rada, pritisnite i odmah otpustite prekidač za tretman a uređaj će emitirati bljesak. Braun Silk-expert IPL ne treba baterije niti ga treba puniti, samo ukopčate uređaj i započnite s tretmanom, dakle uređaj je uvijek spreman za rad.

Moji prvi dojmovi

Kako je ovo bio moj prvi susret sa IPL uređajem ikada, nisam točno znala što bih očekivala, ali s obzirom kako je upravo Braun globalni lider po pitanju epilatora nekako sam imala puno vjere i očekivanja u ovaj uređaj. Svakako je veliki plus s obzirom na cijenu samog uređaja da Braun potiče  svoje korisnike na odabir upravo Braun IPL uređaja, naime, kako bi uštedjeli vrijeme i novac Braun je složio tri različita paketa, pa uz IPL uređaj dobijete još jedan dodatni uređaj za njegu lica/tijela.

Sam uređaj zaista je lagan (340g) i elegantnog je dizajna pa lijepo leži u ruci. Upotreba samog uređaja je vrlo jednostavna i ne iziskuje previše vremena. Plan tretmana u početnoj fazi je 4-12 tjednih tretmana a tretman za održavanje prilagođava se vlastitim potrebama. S obzirom da ja tretiram noge, bikini zonu i pazuhe, za jedan tretman sve zajedno potrošim otprilike 15-20 minuta, što mi zaista nije problem odvojiti.

Tretman je u potpunosti bezbolan te izuzetno precizan s obzirom da uređaj zbog svog oblika pruža dobar kontakt s kožom a time i sam tretman brže odradim. Prednost je po mom mišljenju i SensoAdapt senzor zbog kojeg ne trebam podešavati sama jačinu uređaja jer se uređaj automatski sam prilagođava tonu kože svakim novim bljeskom. Na nogama primjenjujem način rada “klizanje” a na bikini zoni i pazusima “pritisni pa otpusti”. Isto tako, pri prvom korištenju primijenila sam “nježni” način rada dok sam posljednja dva tretmana odradila sa “normalnim” načinom rada.

Nakon upotrebe Braun Silk-Expert IPL uređaja koža je bila glatka na dodir te nije pokazivala nikakav oblik iritacija. Nakon tretmana normalno sam koristila proizvode za njegu tijela koje koristim i inače. S obzirom da sam odradila tek tri tretmana iznenađena sam kako su rezultati već vidljivi. Najbolje rezultate vidim na području pazuha te bikini zone a potom slijede noge. S obzirom da je ovo uređaj koji traži kontinuirano korištenje, jer i sami rezultati dolaze postepeno, kroz mjesec dana možete očekivati moj detaljniji osvrt a do tada obratite pažnju na dodatne objave na Facebook i Instagram profilima bloga, gdje možete biti u toku sa dodatnim informacijama o uređaju te promotivnim cijenama, kako bi ljeto dočekali spremni.

Braun IPL Braun IPL 7 Braun IPL 8 Braun IPL 4 Braun IPL 3 Braun IPL 5 Braun IPL 6

*u suradnji sa Braunom