24 sata idealne njege uz Vichy Idéalia proizvode + GIVEAWAY

San predstavlja jednu trećinu našeg života. Baš poput cijelog tijela, koža spava, no upravo tijekom sna, njena obnova aktivnija je nego ikada. Prekratke noći ili loša kvaliteta sna otežavaju obnavljanje kože što rezultira njenom lošom kvalitetom nakon buđenja. Osim adekvatne noćne njege Vichy je otkrio kako je za postizanje idealne kože potrebno preoblikovati njezinu kvalitetu i tijekom dana te je stvorio liniju Idéalia za njegu kože s prvim znakovima starenja: prve bore, manjak blistavosti i neujednačen ten. Za idealnu rutinu njege 24 sata Vichy u ljekarnama predstavlja posebnu promociju; uz kupnju Idéalia dnevne ili noćne njege poklanja 15 ml komplementarne Idealia njege.

Vichy Idealia

Koža se mijenja tijekom ciklusa 24 sata: tijekom dana koža stimulira obrambenu funkciju, dok se preko noći obnavlja, nahrani i odstranjuje otrovne tvari koje se talože tijekom dana. Loša kvaliteta sna ili neprospavana noć nepovoljno utječu na obnavljanje obrambene funkcije i hidrataciju kože. Nedostatak sna također utječe na oslobađanje hormona stresa kortizola koji dodatno doprinosi starenju kože, a odgovaran je za iscrpljen izgled lica. Prekratke noći i loša kvaliteta sna ostavljaju vidljive posljedice na kvaliteti naše kože koje uočavamo ujutro, kada se probudimo: bezličan i neujednačen ten, crvenilo, izraziti znakovi umora, tragovi jastuka na licu.

Za idealnu kožu nakon buđenja, čak ukoliko su noći prekratke, Vichy je razvio novu noćnu njegu Idealia Skin Sleep koja djeluje na obnavljanje kože tijekom noći i pomaže stvaranju vidljivih učinaka poput obnavljajućeg sna. Aktivni sastojci njege IDEALIA Skin Sleep odabrani su zbog njihove sposobnosti djelovanja na stanične mehanizme, ometene zbog problema sa spavanjem. Kompleks aktivnih sastojka IDEALIA Skin Sleep njege ciljano djeluje na cikluse obnove kože tjekom noći: Vitamin B3 + obnavljajuća ulja (podpupiru obrambenu funkciju), LHA (pospješuje eksfolijaciju), Glicirizinska kiselina + Hijaluronska kiselina (diferencijacija i reorganizacija stamnica) i Koferin koji potiče mikrocirkulaciju.

Vichy Idealia Skin Sleep gel-balm

24 SATA NJEGE ZA IDEALNU KVALITETU KOŽE
Sve do sada bore i gubitak čvrstoće kože smatrali su se glavnim znacima starenja, no danas se pojavio novi pokazatelj mladosti: savršena kvaliteta kože na površini. No taj ideal nije povezan samo s manjim brojem bora, nego i sa lijepom, ravnomjernom, homogenom kožom bez mrlja i bez crvenila … kožom čija je tekstura glatka i nježna i isijava zdravlje.

Zahvaljujući dnevnoj njezi Idealia sa aktivnim sastojkom Kombucha koja preoblikuje kvalitetu kože (površina kože, ujednačen ten, bore) idealna koža više nije san. Kombucha, multiaktivni čajni koncentrat, već je stoljećima poznat u farmakopeji zbog svojih terapeutskih, antioksidativnih i okrepljujućih svojstava. Vichy je dokazao njeno jedinstveno djelovanje na sve pokazatelje idealne kože: glatku površinu kože, ujednačen ten i bore. Sloj po sloj kombucha djeluje duboko ispod površine kože i djeluje na pigimentnu i kapilarnu homogenost, mikroreljef i bore, te na taj način koža na površini izgleda savršeno – idealno.

Vichy jutranja njega lica Vichy večernja njega lica

Više o mome iskustvu sa Vichy Idéalia proizvodima mogli ste pročitati u postu Vichy Idealia SKIN SLEEP gel-balm te u postu Vichy Idealia Life Serum & Eye Contour Idealizer.

Milana Vlaović (diplomirana novinarka, skladateljica, spisateljica i kolumnistica) Vichy ambasadorica bila je toliko ljubazna te je odgovorila na par mojih pitanja vezanih uz Vichy proizvode i svoju njegu lica te je između ostalog istaknula kako je i ona poklonik Vichy Idealia linije.

1) Možete li ukratko opisati vašu rutinu pri njezi lica?
Svakog jutra i večeri čistim lice Vichy micelarnom vodom a potom nanosim dnevnu kremu Idealia a navečer serum i noćnu kremu Vichy Liftactive.
2) Na što obraćate najviše pažnje pri njezi lica?
Jako je važna kontinuirana njega, posebno zone oko očiju koja je osjetljiva i suha. Vichy serum za oči i trepavice izvrstan je proizvod koji smanjuje podočnjake i može ga se utapkati čak i ako već imate puder na licu.
3) Možete li nam otkriti svoju beuty tajnu ili podijeliti sa nama neki poseban savjet?
Ne izlazim van bez kreme sa zaštitnim faktorom. Ljeti je to faktor 30, jer sam otkrila da mi faktor 50 zatvara pore na licu.

Vichy Idealia Skin Sleep gel balm

Kao ambasadorica Vichy Idealia linije željela sam da barem jedna od vas isproba ovaj idealni duo, stoga se od danas pa sve do 13.10.2015. 23:59h možete prijaviti na darivanje te tako osvojiti dnevnu i noćnu Idealia kremu. Sve što morate napraviti je da u komentarima ispod ovoga posta napišete Vichy Idealia & Anaviglam a ja ću povratno izvučenu dobitnicu objaviti 15.10.2015. na blogu. Darivanje je internacionalno a kako biste udvostručili mogućnost osvajanja nagrade prijaviti se možete i na Anaviglam Facebook profilu, za više informacija klik na ovaj link.

*u suradnji sa Vichyem

Vichy Idealia & Anaviglam

Tagovi: