Vichy CAPITAL SOLEIL

Kategorije: Vichy

Linija proizvoda Capital Soleil za tijelo predstavlja napredne proizvode za zaštitu od sunca s najvišom razinom učinkovitosti i pouzdanosti, koji osiguravaju osjećaj ugode te su prilagođeni osjetljivoj koži. Razmazite Vaša osjetila nježnim i senzualnim teksturama te zaštitite Vašu kožu od štetnih UV-zraka u jednom koraku!

CAPITAL SOLEIL SUHO ULJE SPF 20 & SPF 40 prvo je Vichy ulje za zaštitu od sunca primjereno osjetljivoj koži.  Za borbu protiv štetnih učinaka UV-zraka i za zaštitu dragocjenog genetskog kapitala kože Laboratoriji Vichy su u ulje za sunčanje dodali fotostabilni sustav filtera širokog spektra zaštite od UVA/UVB-zraka na bazi Mexoryla. Preplanuli ten je lijep, a zdravlje kože očuvano. Tekuća i mirisna tekstura omogućuje vrlo jednostavno i brzo nanošenje za homogenu zaštitu otpornu na vodu. Uljna tekstura koži daje satenski učinak bez bijelih tragova i otkriva sjaj preplanulog tena. Proizvod je hipoalergen, bez parabena, vodootporan te ispitan pod dermatološkim nadzorom.

Capital Soleil- idealan odgovor za različite potrebe & tipove kože za zaštitu tijela od sunčevih zraka:
Capital Soleil ULJE za predivan osjećaj na koži i zaštitu u jednom koraku – dostupno kao SPF20 te SPF40
Capital Soleil MLIJEKO u velikom obiteljskom pakiranju po super cijeni – dostupno kao SPF30 te SPF50+
Capital Soleil SPREJ za jednostavno i brzo nanošenje – dostupan kao SPF30 te SPF50+
Capital Soleil MLIJEKO GEL za svježu teksturu koja se lako nanosi i brzo upija – dostupan kao SFP20

VICHY SAVJETI:
1. Proizvod za zaštitu od sunca nanosite na kožu u debelom sloju. U protivnom, zaštitni faktor na vašoj koži bit će niži od onoga na pakiranju i može doći do nepotrebnih oštećenja kože zbog neadekvatne zaštite.
2. Ne zaboravite na refleksiju sunčevih zraka s površina kao što su voda, pijesak, beton i trava. Čak i kada je oblačno, morate zaštititi svoju kožu!
3. Nakon izlaganja suncu isperite ostatke proizvoda za zaštitu od sunca s kože te je dodatno njegujte sredstvima koja će kožu umiriti, nahraniti i navlažiti.

CAPITAL SOLEIL SUHO ULJE SPF 20 (125 ML): 141,02 HRK*
CAPITAL SOLEIL SUHO ULJE 40 (125 ML): 164,48 HRK*
Capital Soleil MLIJEKO SPF30 te SPF50+ (300 ML): 164,48 HRK*
Capital Soleil SPREJ SPF30 te SPF50+ (200 ML): 156,67 HRK*
Capital Soleil MLIJEKO GEL SFP20 (150 ML): 148,84*

Početkom lipnja započela je i promotivna Capital Soleil akcija u ljekarnama: Uz kupnju bilo koja dva proizvoda iz linije Capital Soleil Vichy daruje torbu za plažu. Akcija traje do isteka zaliha.

* Cijena je informativna i može se razlikovati u skladu s pravilnikom o cijenama u ljekarni.

*pr objava