La Prairie event

 

Prošlog sam tjedna prisustvovala La Prairie eventu koji je održan u Zagrebu pod organizacijskom palicom Ane i Mirele sa Ogledala te u suradnji sa Irom Butorac koja je brand manager za La Prairie.

Moram vam priznati u startu da sam ja od La Prairie brenda imala svega dva proizvoda – Cellular Revitalizing Eye Gel i naravno neodoljivi Midnight Rain parfem :D.

Midnight Rain je jedan zaista impresivan i senzualan parfem kroz koji se isprepliću i cvijetne i voćne note te stvaraju jednu zavodljivu harmoniju. Svakako je vrijedan pažnje i naravno da se radi o parfemu koji kada se jednom isproba svakako se pamti.

Cellular Revitalizing Eye Gel je jedan okoloočni proizvod koji je zaista vrlo ugodan na koži i zaista daje vidljive rezultate na okoloočnom području u smislu umirivanja natečenosti, sprečavanja pojava tamnih podočnjaka te hidratizacije.

Uglavnom, da se vratim na event koji je protekao u jednom krasnom ležernom razgovoru kroz koji sam otkrila i dva prekrasna tekuća pudera.

Oba tekuća pudera su divna no moram malu prednost dati Cellular Treatment Foundation And Concealer čija je tekstura naprosto božanstvena i svakako je dospio na moju wl i svakako će jednoga dana biti moj :D. Svakako nije za zanemariti niti Skin Caviar Concealer Foundation koji dakle dolazi u kombinaciji puder+korektor.

Iznenadila sam se zapravo kako su savršeno organizirane linije koje La Prairie nudi te proizvode svako malo proučavam na njihovoj službenoj web stranici.

Uz razne korisne informacije o La Prairie brendu dobili smo i par tester proizvoda za probu što me zaista veseli jer ja zaista upoznajem brend kako sam i naglasila još u samom početku posta.

Svakako vam javim svoje dojmove proizvoda nakon što ih pomno isprobam 😀 .

Svakako bi trebalo obratiti pažnju na ove luksuzne proizvode koji su zaista čisti luksuz u svakom smislu te riječi, no zašto se ne počastiti (ukoliko imamo mogućnosti za to) sa nekim proizvodom koji će impresionirati i nas i našu kožu.

Linije koje La Prairie nudi možete bolje upoznati klikom na ovaj link.

Meni je svakako zapela za oko tekuća podloga (Cellular Treatment Foundation And Concealer) ali i Advanced Marine Biology Tonic 😀 … a vama?

lp