TOP 10 | Travanj 2017

U današnjem postu izdvojila sam deset proizvoda koji su se istaknuli u travnju i koje sam voljela koristiti i nositi. U nastavku posta više detalja.

Moda

U nedavnom postu “Proljetne pripreme” mogli ste vidjeti vestu s plavo-bijelim prugama koja me oduševila do te mjere da sam uzela još jednu samo na ovoj iz današnjeg posta dominira bijela boja dok na onoj iz prethodno spomenutog posta dominira plava boja. Koju god da odaberete dobit ćete jednu prekrasnu mekanu vestu koja će vam služiti kroz više sezona a s obzirom na pruge koje nikada ne izlaze iz mode, mislim da će se investicija u istu definitivno isplatiti. Na žalost ova vesta više nije dostupna no postoje alternative koje možete potražiti na stranici Zaful ili čekati povratak ove veste jer često na stranici ažuriraju stanje.

Druga majica također na pruge ali kratkih rukava na volane je majica koju sam rado nosila tijekom sunčanih dana s obzirom na to da je od pamuka te je time izuzetno ugodna za cjelodnevno nošenje. Iako se ista također u međuvremenu rasprodala uvijek možete pogledati alternative ili čekati obnovu zalihe na stranici Zaful.

Zaful majice & veste

Njega lica

REN GLYCOLACTIC RADIANCE RENEWAL maska snažna je bioaktivna peel maska dizajnirana za obnovu kože, smanjuje pojavu finih linija i vidljivo poboljšava ton kože. Ova maska pogodna je za sve tipove kože no ipak ju nije preporučljivo koristiti za osjetljivu kožu. Ovu masku koristim već neko vrijeme i jako sam zadovoljna kako odstranjuje mrtve stanice kože te ostavlja ten svjetlijim, zdravijim i blistavijim. Također sam primijetila kako je bila od pomoći kod začepljenih pora, mitesera i prištića. Više o ovoj maski slijedi uskoro u recenziji pa zato neću duljiti ali svakako sam je morala istaknuti u današnjem postu kako biste obratili pažnju na istu.

O Kiehl’s Pure Vitality Skin Renewing kremi pisala sam nedavno u ovom postu pa stoga nema potrebe da duljim o istoj ali moram istaknuti kako je ova krema pravi SOS proizvod za imati pri ruci a najviše ju volim koristiti da ju nanesem u debljem sloju nakon upotrebe prethodno spomenute maske. Ovaj savršeni duo zadržao se kao dio moje redovite njege iz tjedna u tjedan i svakako ako već niste zatražite tester ove posebno zanimljive kreme u jednom od Kiehl’s dućana i javite mi svoje dojmove.

Njega tijela

4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit gel za tuširanje odličan je izbor za početak radnoga dana jer zbog svojih mirisnih nota budi sva osjetila tijekom tuširanja. Ova mirisna kompozicija ima za cilj da podigne raspoloženje i donese blagodati blenda pažljivo odabranih sastojaka iz prirode. Kontrastni sastojci su pažljivo ujedinjeni da donesu osvježavajući, euforični miks začinjenih voćnih i cvjetnih nota.

Nakon jutarnjeg tuširanja volim koristiti Balea losion za njegu tetovirane kože ali ja ga ne koristim samo na području gdje imam tetovaže već po cijelom tijelu. Naime, ovaj losion sadrži UV zaštitu, koža ga momentalno po nanošenju upija i ono najbolje u svemu je da zaista koži pruža bogatu njegu. Koža mog tijela jako je suha i mnogi losioni mi ne odgovaraju no ovaj je fantastičan i svakako vrijedan pažnje. Odličan omjer cijene i kvalitete.

Njega kose

Moroccanoil losion za volumen kose koristi se na mokroj kosi netom prije stiliziranja. Ovaj losion jača kosu zahvaljujući proteinima kvinoje i zadebljava vlasi dajući trenutni volumen i dugotrajnost. Arganovo ulje hidratizira i daje osjete rezultate bez lijepljenja. Fantastičan proizvod za tanku i oštećenu kosu bez volumena koji uz to što njeguje kosu i pruža joj volumen, ostavlja za sobom neodoljiv i prepoznatljiv miris Moroccanoil proizvoda.

CO.LAB Dry Shampoo Active služi za suho pranje te pruža zapanjujuću apsorpciju masnoća a ne ostavlja bijele tragove. Ovaj suhi šampon zaista odlično radi svoj posao i jako mi se sviđa zbog toga što zaista ne ostavlja bijele tragove a lijepo osvježava kosu između pranja. Također, spomenula bi i da sadrži UV zaštitu što je itekakav plus.

Makeup

Nedavno sam u postu s Giorgio Armani novitetima spomenula kako sam nakon isprobanog testera odmah otišla po primjerak fantastičnog novog pudera a radi se o Power Fabric puderu. Odličan odabir za masnu kožu i mislim da će ovaj puder doći do svog izražaja u toplijim mjesecima kada moja koža reagira na sunce, vrućinu i zaštitne faktore te traži malo jače prekrivanje. Odlična podloga za koju uskoro slijedi recenzija.

Lancôme je 2016. predstavio Juicy Shaker, ulje za usne u voćnim i slasnim bojama koje prije svakog nanošenja treba protresti kako bi njegov jedinstveni i nevjerojatno mek spužvasti aplikator upio optimalnu količinu proizvoda za neodoljiv osjećaj na usnama. Ove se godine saga nastavlja s tekućim ružem Matte Shaker u odvažnim, vedrim i intenzivnim bojama. Njegova inovativna emulzija čini ga dvostruko delikatnijim i intenzivnijim od klasičnih ruževa. Novi je aplikator redizajniran kako bi osigurao što preciznije nanošenje i pružio nevjerojatno senzualno iskustvo. Ruževi Matte Shaker dostupni su u sedam dinamičnih boja koje pršte energijom i kreiraju upečatljiv izgled usana, postojan tijekom cijelog dana a rezultat su statement usne koje u roku od par minuta postaju mat, savršena postojanost i tekstura koja pruža osjećaj ‘druge kože’. Nijansa “Pink Power” kao stvorena je za proljetne trenutke i zato ju trenutno volim nositi.

Tagovi: