VICHY “moja zimska njega”

Već nekoliko godina koristim dnevnu i noćnu kremu Vichy kremu iz linije Normaderm i zaista sam zadovoljna i uvjerila sam se u rezultate s obzirom da mi je koža iznimno masna i problematična, no o toj liniji neki drugi put.
Danas sam se počastila sa promotivnim Vichy promotivnim setom pod nazivom “MOJA ZIMSKA NJEGA”…

Naime, radi se o limitiranoj Vichy liniji koja sadrži tri proizvoda za zaštitu sa naglaskom zime te pletenu vunenu bijelu kozmetičku torbicu u kojoj se proizvodi i nalaze…neodoljivo!

 Ljekarna Farmacia 109.00kn

Dakle, radi se o tri proizvoda namijenjena zaštiti kože u zimi… Krećem sa meni najdražim CAPITAL SOLEIL SPF 30, krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30 namijenjena koži lica. Prvenstveno bi navela da je namijenjena osjetljivoj koži te ju neće iritirati, već naprotiv, ukoliko postoje iritacije još će ih i smiriti. Tuba sadrži 30ml kreme koja zaista brzo upija i meni je ljeti obavezna te je svakodnevno u mojoj torbi, usprkos što ju koristim ljeti, ne treba umanjiti jačinu zraka i u zimi te je dobrodošla u onim varljivim danima kada je hladno a sunčano ili obavezna ako ste na skijanju jer sunce je varljivo i ostavlja posljedice.
NUTRIEXTRA je krema u tubi od 50ml te je namijenjena zaštiti ruku. Naime, ako imate suhe i osjetljive ruke kao ja ovako nešto će vam svakako dobro doći. Već sam probala obnavljajuću hranjivu kremu za tijelo iz ove linije i nije me razočarala tako sam uvjerena da neće ni ova za ruke. Već samo jednim nanošenjem postiže se cjelodnevna zaštita od isušivanja pa čak i nakon pranja ruku. Ruke su nježne, mekane i zaštićene a i miris same kreme je nježan i diskretan ali ipak postojan na vašim rukama. Krema se brzo upija i ne ostavlja masne tragove na koži.
AQUALIA THERMAL BALZAM ZA USNE njeguje i obnavlja isušene i ispucale usne. Ultra obnavljajuća formula s tremalnom vodom Vichy hidratizira usne i jamči dugotrajan učinak. Usne su njegovane i sjajne bez osjećaja zatezanja. Nakon nanošenja osjećaj je odmah ugodniji. Pakiran je u sticku od 4.7ml te je neutralnog mirisa.
Znam da je ovo sve skupa skoro prepisano sa opisa deklaracije ali zaista je tako, vjerujem Vichy proizvodima jer me nikada nisu razočarali i kremu za sunčanje koristim već par godina, balzam mi također nije novitet već provjerena kvaliteta a kremu za ruke sam nanjela danas samo dva puta i zadovoljna sam izgledom i efektom na rukama, tako da niti je proizvođač što slagao kada je napisao na deklaraciji a ni ja.
Uz ovaj set došla je i jedna prekrasna vunena kozmetička torbica u bijeloj boji koja je danas uz ovaj prvi ozbiljni snijeg u Zagrebu izmamila onu zimsku radost koja mi je moram priznat malo i nedostajala, što je zima bez koje bijele pahulje?!?

Sviđa li vam se?

lp

Tagovi: