Clinique Rinse-Off Foaming Cleanser

Clinique

Kako sam upravo danas potrošila jednu odličnu umivalicu odlučila sam da je pravo vrijeme za recenziju iste. Radi se naime o Clinique pjeni za umivanje koja dolazi u tubi od 150ml po cijeni od 209kn a sastav iste možete pogledati klikom na ovaj link.

Gusta kremasta tekstura omogućava ovoj umivalici da vam potraje nekoliko mjeseci, naime, uz svakodnevno korištenje po dva puta dnevno, meni je ovo jedno pakiranje potrajalo točno šest mjeseci. Mirisa kao da ni nema, tek nešto neutralno u tragovima.

Clinique foam

Koristila sam ju najčešće uvečer prvo samostalno a onda u kombinaciji sa Clarisonicom jer je izuzetno temeljita. Ne treba je puno količinski da bi bogato zapjenila. Isto tako, po umivanju osjetite onaj škripavi osjećaj čistoće na licu koji sam ja doživjela sa rijetko kojom pjenom.

Postoji jedna mana, ukoliko ste skloni isušivanju ovo nije umivalica za vas. Moju mješoviti kožu nije isušila nimalo mada bi ju i ja sama izbjegla u hladnijem periodu godine.

Nije nikako pogodna za okoloočni dio pa je i dalje Apivitina pjena za umivanje (recenzija) i dalje moja HG umivalica mada je i ova tik iza nje.

Da li ste isprobali i koja je vaša HG umivalica?