Vichy Liftactiv Serum 10

Glatka, nježna i blistava  koža u svakoj životnoj dobi san je svake žene: Liftactiv serum 10 predstavlja veliki napredak u borbi protiv starenja kože te pruža naprednu učinkovitost protiv bora i dugotrajni učinak liftinga. Vichy je pripremio posebnu travanjsku ponudu: Liftactiv serum 10 u velikom formatu od 50 ml po cijeni od 30 ml kako bi osjećaj ugode i čvrstoće kože trajao još dulje!

Liftactiv Serum 10 : znanost u bočici 

Vichy je koncentrirao 10-postotnu ramnozu u jedinoj teksturi koja može primiti tako visoku koncentraciju – u serumu. Brojka 10  u nazivu proizvoda označava i brzi rezultat vidljiv već 10 minuta nakon nanošenja*. Inovativna formula daje brzinski učinak liftinga te prvom kapljicom čini kožu kao novom: glatkom, nježnom i blistavom. Proizvod je također primjeren za osjetljivu kožu, bez parabena i hipoalergen te obogaćen Vichy termalnom vodom koja umiruje i jača kožu. Tajna teksture je u uljanom vosku sličnom sadržaju obogaćenom hranjivim biljnim uljima koji osigurava dugotrajni osjećaj ugode i brine se za čvrstoću kože. Struktura gela lagano klizi po koži te osigurava lagan i vlažan završni sloj.

*SERUM- samoprocjena 52 žene

Granice starenja kože su pomaknute

Linija Liftactiv već 15 godina predstavlja inovacije za mladenački izgled kože žena, djelujući na smanjenje bora, čvrstoću kože te pružajući dugotrajni učinak na elastičnost kože. Papilarni dermis, fin i krhki sloj stanica smješten u gornjem dijelu dermisa, najaktivniji je dio kože koji samostalno upravlja regeneracijom cijele kože. Stručnjaci Laboratorija Vichy nazvali su ga DERM SOURCE – izvor nastanka kože. Pod njegovim utjecajem stvaraju se nove stanice, nova vlakna i nove vitalne razmjene svugdje u koži. Nakon proučavanja više od 50 molekula protiv starenja, Istraživački centar Vichy odabrao je ramnozu, aktivni koncentrat biljnog podrijetla u visokoj koncentraciji od 10% za ciljano djelovanje na Derm Source i granice starenja.

Liftactiv Derm Source cjelovit odgovor protiv starenja kože 

U liniji Liftactiv Dermsource nalaze se dnevna njega dostupna u dvije teksture – za normalnu do mješovitu kožu te za suhu kožu; noćna njega;  Liftactiv Derm Source Yeux proizvod za njegu oko očiju te novitet linije Liftactiv –  Serum 10 za oči & trepavice za otvoreniji  i mlađi pogled. Proizvod  smanjuje bore, čini pogled blistavim te jača trepavice.

Idealna ponuda!!!
Potražite Vaš omiljeni Liftactiv serum 10 u velikom formatu od 50 ml po cijeni od 30 ml i uživajte u idealnom osjećaju na Vašoj koži još dulje. Ponuda je dostupna u svim Vichy partner ljekarnama te traje do isteka zaliha stoga požurite u Vašu najbližu ljekarnu i počastite svoju kožu mlađim izgledom!

LIFTACTIV SERUM 10 (50 ML): 274,22 HRK*
* Cijena je informativna i može se razlikovati u skladu s pravilnikom o cijenama u ljekarni.

*pr objava