Beauty Favourites #15

Iako zapravo imam dosta novih favorita danas nisam željela pisati o istima jer mi treba još neko vrijeme da utvrdim “gradivo”. Naime, u današnjem postu donosim tek nekoliko novih/starih proizvoda koje dosljedno koristim u posljednjih mjesec dana na svakodnevnoj bazi, nema ih puno ali sam ih željela istaknuti. S obzirom na dolazak hladnijih dana ja u kompletu mijenjam svoju rutinu njege lica ali i makeup i sve se bitno razlikuje od proizvoda koje sam koristila tokom ljetnih mjeseci, stoga, ukoliko mi zamjerate da danas ima manje proizvoda no inače, vjerujem da ću se iskupiti u narednim favoritima jer kao što sam i natuknula svašta je novoga u mom neseseru.9 Lancome Catrice MAC Eucerin N4711 Acqua ColoniaU prijelaznom periodu ljeto/jesen postepeno sam prelazila na nešto hladnije i tamnije tonove po pitanju makeup-a a naglasak je nekako najviše bio na usnama i na jednom krasnom mirisu koji je zaista u znaku jeseni.
10 N4711 Acqua Colonia Plum&Honey4711 Acqua Colonia Plum & Honey kupila sam još prošle zime no s obzirom da je lansiran kao LE ja sam se osigurala sa jednim primjerkom na zalihi u upravo u njemu uživam posljednjih dana. Radi se o zavodljivom mirisu šljive u kombinaciji toplih nota meda, jednostavno je pravi užitak započeti dan uz tu neodoljivu kombinaciju.
11 MAC Soar Mehr CatriceKako sam već istaknula, u posljednje vrijeme naglasak je na usnama i moja najdraža kombinacija je MAC olovka za usne u nijansi Soar i MAC ruž u nijansi Mehr. Ponekad ako želim malo sjaja na usnama kombiniram sa Catrice sjajilom u nijansi 110 Best Seller Truth Teller. Nijedno od ovih proizvoda ne isušuje usne te je postojano satima.
12 CatriceCatrice Lip Glow koristim u onim danima kada je moj makeup sveden na minimum jer ovaj proizvod je kao idealan za baš takve dane. Naime, radi se o nekoj kopiji Dior Lip Glow proizvoda koji je u Dior asortimanu dostupan u sjajilu i balmu a zapravo osim što njeguje ističe našu prirodnu boju usana. O Dior Lip Glow sjajilu i balzamu sam već pisala a ako ste preskočili te postove klik na sljedeće linkove; Dior Lip Glow Pink balm, Dior Lip Glow Coral balm, Dior Lip Glow Gloss. Iako sam oduševljena Dior Lip Glow linijom podjednako sam oduševljena i Catrice Lip Glow sjajilom koje čak ljepše izgleda na mojim usnama od Dior Lip Glow sjajila jer je Catrice Lip Glow nešto ipak intenzivniji. Jako ugodan proizvod na usnama koji usne ne isušuje, obnavljam ga otprilike svakih sat i pol do dva i zaista ga mogu samo toplo preporučiti.
13 EucerinPrije spavanja ili pak prema potrebi koristim Eucerin Lip Repair balm bez kojega ja u hladnijem periodu godine ne funkcioniram. Više o ovom proizvodu te još par odličnih proizvoda za njegu usana možete pročitati u ovom postu.
14 Catrice Eucerin LancomeLancome Hypnose Volume-a-porter maskara je koju ne skidam sa svojim trepavica proteklih mjeseci. Pruža trepavicama dužinu i volumen a moram priznati da je jedna od rijetkih maskara koja svojom četkicom ne izvlači nepotreban dio maskare već nekako tekstura i četkica kao da u suradnji određuju idealan omjer količine. Recenzija uskoro!
15 Dr Dennis Gross Clarins Rexona NiveaPreparative ima najmanje u ovim favoritima ali kao što sam istaknula u uvodu jednostavno isprobavam dosta toga jer si slažem rutinu za naredne hladnije dane tako da sam smatrala nepoštenim navesti kao favorit neki proizvod kojega koristim tek dva tri tjedna.
16 Dr Dennis GrossDr Dennis Gross Alpha Beta Peel i Ferulic Acid + Retinol Brightening Solution Serum koristim još od sredine kolovoza i baš sam jako impresionirana ovim proizvodima. Ono što ih čini drugačijima jest činjenica da su napravili razliku na licu a pritom i jako pomogli mojoj koži u izuzetno kratkom periodu. Više o njima krajem godine u opširnijoj recenziji.
17 ClarinsS obzirom da sam opet u problemima sa suhim rukama a i nokti su mi u očajnom stanju, Clarins je moj SOS za takve probleme. Iako nešto skuplja krema za ruke, jednostavno pomogne u kratkom periodu a i dugo traje tako da se u konačnici meni isplati kao takva.
18 Nivea RexonaZa kraj sam ostavila Nivea i Rexona dezodoranse u spreju za koje moram odmah istaknuti kako i nisam neki veliki fan ovakvih pakiranja pod tlakom ali jednostavno moja koža bolje reagira na njih u posljednje vrijeme pa sam ih primorana koristiti. Oba fantastična mirisom i učinkovitosti, ne ostavljaju tragove ni na tijelu ni na odjeći a mali plus ide Rexoni zbog manjeg pakiranje jer količina je jednaka većem pakiranju.

U petak slijede non beauty favoriti kojih je znatno više a do tada me zanimaju vaši favoriti za protekli mjesec te da li se i vi pripremate za hladnije dane i imate li nekih sugestija?