New In #52

Iako vam dugujem novitete unatrag dva mjeseca nekako sam se ipak odlučila prvo pokazati vam novitete koje sam tek nedavno dobila od Makeup Arene, vrlo su mi dragi i imali su prednost.

Prije no što krenem na post moram vam priznati da sam se premišljala oko toga da postove sa novitetima izbacim sa bloga, međutim kako su upravo ti postovi najčitaniji odustala sam od tog plana no mislim osmisliti drugačiji koncept. Prije svega me naravno zanimalo vaše mišljenje o new in postovima (koliko su vam zanimljivi, trebaju li biti sažetiji ili opširniji, da li je bitniji tekst ili slika proizvoda, koji detalji o proizvodima su bitni itd) jer znate i sami koliko cijenim vaše mišljenje jer ipak ste vi dio ovog bloga.

Unaprijed vam svima hvala na sugestijama a sada se vratimo na današnji post.

new in beauty haul aura artdeco flormar tarte

Aura mi je definitivno otkriće kao što je to bio Golden Rose prije dvije godine samo je Aura mrvicu skuplja ali svakako se isplati. Aura Prime Me! baza lijepo zagladi kožu i puder je daleko postojaniji sa njom a kada smo kod pudera Aura Cover Me! puder potreban je svima koji žele jako i postojano prekrivanje. Kako je vrijeme alergija moja je koža jako osjetljiva i ima se tu dosta toga za prikriti, uz ovaj puder ja ne trebam nikakav korektor a prekrivam crvenilo, prištiće i okoloočno područje koje je zaista trenutno jako natečeno. Sve to skupa fiksiram Aura fiksatorom koji je definitivno zamijenio moj voljeni Kryolan fiksator. Aura ruževi bilo klasični ili tekući su fantastični zbog svoje postojanosti, pigmentacije i mat finiša, čak se usudim ovu klasičnu varijantu usporediti sa MAC ruževima a tekućoj varijanti zaista ništa nije ravno. Aura olovke za usne također vrlo pouzdani proizvodi kao i Aura olovke za oči zbog postojanosti koje pružaju te pigmentacije.

Aura puder baza fiksator Aura ruž Aura tekući ruž Aura olovke za usne Aura olovke za oči

Girlz Only suhi šamponi u varijantama koje još nisam isprobala također nisu podbacili kao ni varijanta za smeđu kosu koju obožavam.

dry shampoo

Flormar CC kremu još nisam nosila jer mi je mrvicu pretamna ali kako sam čula samo pohvale imam velika očekivanja. Flormar olovke za usne sam više manje sve isprobala i odlične su za obrubljivanje usana.

Flormar CC Cream Flormar

Artdeco piling za ruke došao je u pravi čas jer imam baš ozbiljnih problema sa jako suhom kožom po rukama trenutno a ovaj piling zaista dobro radi svoj posao.

Artdeco

Paula Dorf kist je jedno ogromno iznenađenje jer ga zaista nisam očekivala a kada sam ga isprobala toliko sam se oduševila da se više ne odvajam od njega.

Paula Dorf

Za kraj sam ostavila Tarte Tartelette paletu kojoj se još uvijek divim. Zaista lijepe i iskoristive nijanse, vrhunska kvaliteta sjenila čine ovu paletu jednostavno savršenom i zaista sam jako sretna da ju posjedujem.

Tarte Tartelette Tarte

To bi bilo to, puno slika i par riječi o ovim krasnim novitetima. Btw, moram spomenuti da je Aura brand koji je dostupan u Srbiji a ponudu možete škicnuti na njihovom web shopu, te u BiH u Makeup Arena shopu.