L’Oreal Paris True Match Foundation

L'Oreal Paris

Iako sam čula jako puno preporuka za L’Oreal Paris True Match tekući puder ja sam ga tek isprobala sredinom prošle godine i odmah u uvodu vam mogu reći da mi je žao da prije nisam posegnula za njim. Iako nije objavljen kao favorit 2014te moram mu priznati da je zaslužio taj status i da će mu isti biti priznat zasigurno u ovoj godini.

Osnovni zadatak True Match tekućeg pudera jest da se u potpunosti stopi sa teksturom i bojom kože a da je efekt potpuno prirodan i ugodan. Kako bi olakšali odabir nijanse, L’Oreal Paris tim stručnjaka je desetak dostupnih nijansi posložio prema tonu i boji tena. Naime, tri tona tena označena su sa hladni (C-Cold), neutralni (N-Neautral) i topli (W-Warm) dok su nijanse razvrstane prema jačini boje tena od najsvjetlijih do najtamnijih (2-5).

L'Oreal Paris True Match

Puder dolazi u staklenoj ambalaži od 30ml sa pumpicom a cijena mu iznosi oko 105kn, ovisno o mjestu kupovine a ukoliko vas zanima sastav isti je dostupan klikom na ovaj link.

Kremasta tekstura srednje gustoće pruža srednje do jako prekrivanje. Finiš ovog pudera je svilenkast i prirodan te podsjeća na HE puder Armani Luminous Silk. Postojanost na mom mješovitom licu je do otprilike 8 sati mada uz adekvatnu bazu i pouzdan puder za matiranje može potrajati i duže. Iako sadrži spf 17 pogodan je za trenutke koji uključuju fotografiranje. Ne oksidira te je jedna pumpica dovoljna za čitavo lice.

L'Oreal Paris True Match Foundation

Osobno sam mišljenja da bi ovaj puder odgovarao svakom tipu kože jer se lijepo ponaša na suhoj i na masnoj koži. Nikada mi nije uzrokovao iritacije i uvijek bi djelovao lijepo i svježe na licu te bih ga deklarirala kao pouzadn dnevni puder za svaki dan. Koristila sam ga u LOTD #8 postu pa ga možete vidjeti u akciji a swatch nijanse koju ja koristim (D3-W3) dostupan je klikom na ovaj link.

L'Oreal Paris True Match Foundation D3-W3

Ovo je definitivno jedan od meni dražih tekućih pudera drogerijskog ranga jer je izuzetno pouzdan, ukoliko ste ga isprobali zanimaju me i vaši dojmovi te koji je vaš najdraži tekući puder drogerijskog ranga?