Lierac Luminescence Serum & Cream

Lierac Luminescence Serum and Cream

Odmah u uvodu istaknut ću kako ja osobno mislim da je ovaj serum a ujedno i krema isključivo za osobe sa tek manjim nepravilnostima na koži. Osobe bez nepravilnosti (jer ima i takvih, znam, vidjela sam ih i ljubomorna sam)će se oduševiti ovim serumom a tako i kremom.

U nastavku posta možete otkriti zašto.

Lierac Luminescence Serum

Lierac Luminescence Serum 30ml / cijena varira o prodajnom mjestu od 250kn do 500kn

*sastav*

Prvo da se odmah dotaknem cijene, naime, kod nas ovaj serum košta oko 500kn dok se na pojedinim web shopovima ta cijena kreće između 200 do maksimalno 350kn. Prijedlog kupovine bi bio BestPharmacy.gr . Nedavno sam naletjela na jednu akciju na Fragrance Direct gdje me koštao 200kn 🙂 no više ga nema.

Ovaj serum namijenjen je za trenutačan efekt lijepe i zdrave kože što se na mojoj koži pokazalo istinitim. Naime, uz ovaj serum u nekim danima ja ne trebam nikakvu kremu, puder ili bilo što slično. Naravno, to je dvosjekli mač te uz ovu veliku prednost tu je i jedna bitna mana – dubinski u koži ne radi ništa.

Mislim da bi možda osobama sa suhom kožom nedostajalo hidratacije a isto tako sam mišljenja da normalna i mješovita koža uz ovaj serum ne trebaju ništa dodavati ni ispod ni na serum. Masna koža bi možda imala potrebe matiranja ali tada bi se izgubio efekt koji serum pruža.

Dakle, zbog prethodnih navoda jasno vam je zašto ja smatram da je ovaj serum za tip kože sa sasvim malo ili nimalo nepravilnosti. On će vizualno suziti pore, umanjiti vidljivost crvenila ili tamnih mrlja, tekstura kože na dodir je baršunasta i ujednačena i zapravo kada nanesete ovaj serum zapitat ćete se da li ste nanijeli bazu možda :/ ?! Kao baza će također poslužiti ali i ako ga pomiješati sa tekućom podlogom dodatno ćete ju obogatiti i dobit ćete skroz novu dimenziju svoje omiljene podloge.

Serum sadrži i sitne čestice pa ostavlja neki sedefasti efekt na licu koji je itekako poslužio ovog ljeta. Tekstura je fluidna ali vas buni boja pa djeluje dosta gušće no što zaista ona je. Miris je puderast no brzo hlapi, baš kako i serum brzo upije u kožu. Smatram da nije pogodan za nanošenje navečer osim ako ne izlazite.

Lierac Luminescence Cream

Lierac Luminescence Cream 50ml / 40eura (link)

*sastav*

Uz kupovinu seruma dobila sam i kremu iz iste linije u tester pakiranju od 15ml a kako nisam vidjela da je krema dostupna kod nas navela sam cijenu u eurima te linkala gdje je ista dostupna.

Ista stvar kao i kod seruma, zaista doslovno ista namjena i isti efekt samo mrvicu decentniji no što ga dobijete sa serumom a i kako se radi o kremi tekstura je naravno kremasta, niti prelagana niti pregusta, nešto između.

Kako ni sa kremom nisam vidjela neke rezultate osim onih trenutačnih površinskih a kako su isti efektniji sa serumom kremi čak i ne vidim smisao. Također mislim da suhoj koži ne bi bila dovoljno hidratantna a na masnoj bi stvorila još više neželjenog sjaja.

Meni osobno je draži serum zbog teksture i jačeg efekta a i kremi je rok trajanja po otvaranju 3mj a serumu 6mj a kako je cijena tu negdje mislim da je odluka jednostavna što bi ja sugerirala.

Pokušala sam dočarati teksture (link) te efekt nakon nanošenja (link) kroz slike ali jednostavno je to nemoguće. U našim ljekarnama postoje testeri od 1 ili 2ml (nisam sigurna) pa bi vam svakako sugerirala da isprobate serum i javite mi svoje mišljenje jer mene je ovaj proizvod i oduševio i razočarao. Naime, efekt je gotovo čaroban a opet kada se sjetim cijene i činjenice da je to serum grrrr :/.

Da li ste se i vi imali prilike susresti sa nešto skupljim proizvodima koji vas toliko u istom trenutku i ugodno i neugodno iznenade?

*NOVI BLOGLOVIN PROFIL*

Tagovi: ,