Estee Lauder Idealist Even Skintone Illuminator

Ljetos sam na forumu kupila serum Estee Lauder “Idealist” u pakiranju po 7ml x 3 komada i prvo ću napomenuti da je to savršeno pakiranje za serume jer ja ih uvijek imam par otvorenih a većini je rok trajanja po otvaranju od 6 do 12 mjeseci a ovakvo pakiranje po 7ml u par komada je zapravo idealno no srečom serumi Estee Lauder po otvaranju imaju rok od 24 mjeseca pa je i to jedan od razloga zašto sam im iznimno naklonjena.

Kako se radi o mali pakiranjima mislila sam da će doziranje biti problematično no na čepu seruma postoji produžetak kojim se izvuće potrebna količina seruma sasvim lako i jednostavno.

Osnovna namjena seruma je ujednačavanje tona kože koje je vidljivo već u dva tjedna.

Tekstura seruma je lagana i nježna no po nanošenju može se primjetiti da je ipak konkretnije teksture te da za sobom ostavlja kožu svježom, nježnom, glađom te sa manje nepravilnosti. U sebi sadrži sitne sjajne čestice koje se decentno primjete na licu po nanošenju no toliko doprinose svježini lica da su svakako dobrodošle. Hidratacija je solidna za masnu, mješovitu ili normalnu kožu dok za suhu nemam povratnih informacija pa vam ni ne mogu reći sa sigurnošću.

Miris seruma je vrlo svjež i lagano vuće na citruse no po nanošenju hlapi pa ne smeta.

Serum sam koristila tokom prošlog ljeta u kombinaciji sa Estee Lauder BB kremom recenziranom u ovom postu ujutro ili navečer ako bi se ponovno šminkala i bila sam prezadovoljna u toj mjeri da ga planiram obnoviti u svoj rutini i ovog ljeta a i u međuvremenu sam kupovala jedan set na Jagodici te ga dobila na poklon također u pakiranju od 7ml i sebično ga čuvam za toplije dane :D.

Dakle, koristila sam ga kao serum a ujedno i kao bazu ispod Estee Lauder BB kreme te bih ga ponekad znala pomiješati sa nekim tekućim puderom jer efekat kojim ovaj serum doprinosi je predivna blistavost vidljiva na licu.

Moram priznati da mi se nakon ljeta diskoloracija pojavi u nešto ozbiljnijem obliku a kako sam koristila ovaj serum tokom ljetnog perioda na kraju ljeta diskoloracija je bila nezamjetljiva tako da mu je to još jedan plus s moje strane.

Zadovoljna sam općenito sa Estee Lauder preparativom i svakako bih preporučila ovaj serum za toplije dane ali prije kupovine svakako preporučam da potražite tester jer cijena ovog seruma je inaće u našim parfumerijama oko 850kn za 50ml.

Serumi sa iluminirajućim efektom, imate li koji za preporučiti?

lp