Poliklinika Bagatin | VISIA

Kategorije: Lifestyle, Njega lica

S obzirom da sam prije otprilike godine dana posjetila Polikliniku Bagatin te bila oduševljena kako njegom lica tako i djelatnicima, odlučila sam se posjetiti ih ponovo s obzirom da mi koža zadaje puno briga i problema posljednjih mjeseci.

Kako bi mi stručno osoblje Poliklinike Bagatin moglo što bolje pomoći odnosno pristupiti njezi moje kože, prvo sam se naručila na analizu uz pomoć uređaja VISIA, a o čemu se točno radi, možete saznati na nastavku posta. 

VISIA je sustav koji koristi višespektralni prikaz i analizu kako bi dohvatio ključne vizualne informacije za šest područja koja utječu na zdravlje i izgled vašeg tena: bore, mrlje, pore, jednakost tena (varijacije boje tena), porfirini (prisutnost bakterija u porama) i UV točke (karakteristike fotooštećenja, tipične za pretjerano izlaganje suncu). VISIA također pruža informativnu usporedbu karakteristika vašeg tena s tenom žena iz baze podataka koja u sebi sadrži tisuće i tisuće profila. Iscrpne informacije pomažu specijalistima da vam predlože optimalne tretmane i načine za njegu kože koji su ispravni za vas.

poliklinika-bagatin-visia-anaviglam-b poliklinika-bagatin-visia-anaviglam-c poliklinika-bagatin-visia-anaviglam-e poliklinika-bagatin-visia-anaviglam-d

Najveći problem moje kože lica trenutno su pore koje su najviše prisutne na području nosa no ni obrazi pretjerano ne zaostaju. S obzirom na problem sa porama sugerirano mi je redovito čišćenje lica jer po svemu sudeći razne čistilice i maske koje koristim kod kuće nisu dovoljne. Nadalje, problem postaju i bore koje su prisutne i izražene na okoloočnom području stoga je potrebno poraditi dodatno na hidrataciji tog područja. Teksturom kože sam generalno zadovoljna ali VISIA je pokazala kako ipak postoje oštećenja prouzrokovana štetnim sunčevim zrakama.

poliklinika-bagatin-visia-anaviglam-a poliklinika-bagatin-visia-anaviglam-f

Nakon VISIA analize u konzultaciji sa stručnim osobljem Poliklinke Bagatin, koje me se posebno dojmilo svojim pristupom, odlučila sam se isprobati neke od tretmana. Tretmani će se temeljiti na regeneraciji kože u smislu vraćanja hidratacije, elastičnosti, tonusa te bi također voljela korigirati i sitne nepravilnosti na površini kože. O tretmanima ćete moći čitati u nadolazećim člancima na blogu a do tada vam u nastavku ostavljam link u kojem možete naći dodatne detalje o Poliklinici Bagatin.

*web stranica: www.poliklinikabagatin.hr

*adresa i kontakt: Grada Vukovara 269a u Green Gold Tower centru u Zagrebu

poliklinika-bagatin-visia-anaviglam