New In #17

Na gornjoj fotografiji je ovjekovječena moja prva kupovina u ovoj godini :D.
Sve je nekako tek usputni izbor osim novog pakiranja Estee Lauder BB kreme (recenzija) i Douglas odstranjivača šminke , čije sam zalihe morala obnovite jer to su moji “must have” proizvodi.
Origins je brand koji me silno zanimao i moram priznati da sam oduševljena gelom za prištiće a i testerom dermabrazije pa mislim da ću svakako nabaviti i full size.
MAC je bio totalno usputna kupovina mada sam se već prije u iste proizvode zagledala no nekako mi nisu bili nužni ali kada nešto stoji predugo na WL … ma mislim da ne moram dovršiti ovu rečenicu i da vam je u potpunosti jasna.
NYX ruž u nijansi Chaos sam kupila jer nemam niti jedan NYX ruž a i kako mi NYX nije dostupan bila je prilika, baš kao i LCN tekući piling za stopala koji će pričekati toplije dane.
Smashbox paletu sam gledala još početkom prosinca prošle godine i nisam ju kupila kada je bila snižena već sam ju kupila u siječnju po punoj cijeni :/ ali vrijedi.
Morala sam obnoviti zalihe omiljenih umjetnih trepavica od kojih su mi Demi Wispies u nijansi Wine savršene jer se nijansom slažu uz moju omiljenu maskaru Chanel Le Volume u nijansi Prune 30 (recenzija).
Opet par usputnih sitnica od kojih mi je zaista samo jedna trebala a to je obnova zalihe Clarins Instant Smooth stika bez kojega zaista više ne mogu, odličan proizvod kojeg uskoro recenziram jer ovo je već drugo pakiranje ;).
Garnier Perfect Blur je proizvod o kojem se bruji na veliko i kada sam ga kupila i nanijela mislila sam si “već viđeno” a onda sam na kraju dana shvatila da je zaista već viđeno ali u varijanti da je cijena 3-4 puta veća :/. Ovo je definitivno moj novi ljubimac u svakodnevnoj rutini jer sa njim ja preskačem i tekuću podlogu, zaista opravdava naziv – blur.
MAC Strobe Cream ipak nije toliko loš za moju trenutno mješovitu kožu i teško mi je odlučiti koji je bolji – tekuća ili ova kremasta varijanta.
Ulola okoloočna krema je bila zaista spontana kupovina, zapravo ju je prodao naziv “facelift”, trenutno ju testiram tokom dana jer mi je okoloočni dio iznimno dehidriran no za neke konkretne prve dojmove bi pričekala još koji tjedan.
***
To su bili moji noviteti u ovoj godini, da li ste vi što kupovali od kozmetike?
Ivana
lp